Smykkesæt

Vi kan ikke finde nogle produkter, der passer til dine valg. Kontakt gerne kundeservice@aveny.dk så vi kan hjælpe med at finde det du søger.
Er du på udkig efter et smykker, hvor de passer sammen? Så kan du her på siden finde vores udvalg af forskellige smykkesæt, som nøje passer sammen. Et smykkesæt er perfekt til alle lejligheder både fine arrangementer såvel som til hverdag. Smykkesæt giver en unik mulighed for, at tøj og smykker hænger sammen – lige meget hvad man ellers bærer. Et flot smykkesæt udstråler en personlig stil, som kan gå igen både ved øreringe, halskæde og ringe.
 

Se vores udvalg af smykkesæt her

Det er vigtigt at finde et smykkesæt, der passer til ens individuelle stil. Derfor har vi et stort udvalg af smukke smykkesæt både i guld, sølv, rhodineret sølv og forgyldt sølv. Vi har smykkesæt med smukke sten, perler, former og figurer. Vi har med garanti et smykkesæt, som du eller én du holder af, vil elske. Uanset om du er til køligt sølv eller funklende gyldne nuancer, så finder du noget for enhver smag. 
 

Den perfekte gave 

Hos os finder du et stort udvalg af forskellige typer smykkesæt, som egner sig til forskellige lejligheder og prisklasser. Desuden har vi valgt at have smykkesæt i forskellige materialer netop for at kunne tilbyde smykkesæt til sammen som muligt. Uanset dine præferencer og personlige stil, kan du med sikkerhed finde et flot smykkesæt, som passer til dig. 
 
Et smykkesæt er til kvinden, der ønsker matchende smykker, og der noget helt specielt ved at modtage et smykkesæt, hvor smykkerne passer helt perfekt sammen. Du finder gaven, der både egner sig til konfirmationsgaven, årsdagsgaven, julegaven eller noget helt fjerde. 
 

Stort udvalg af smykker til særlige mærkedage og kyndig vejledning 

Vi arbejder hele tiden på at udvide vores store sortiment af smykker og ure, så du kan finde noget til alle anledninger, mærkedage eller bare lidt luksus i din hverdag. Smykkerne hos os fås i et væld af forskellige designs, og du finder alt fra simple stilrene ørestikker til funklende stenbesatte ringe. Altså kan du finde noget uanset stil.
 
Skulle du være i tvivl om noget i forbindelse med dit køb, er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 35 83 00 77, hvor en af vores kundeservicemedarbejdere sidder klar til at hjælpe dig videre i processen. Når du køber for 300kr., sørger vi desuden for at sende din vare kvit og frit. Skulle du fortryde dit køb, kan du altid sende det retur, da vi tilbyder 14 dages returret.