Sif Jakobs Smykker

Sif Jakobs
Vi kan ikke finde nogle produkter, der passer til dine valg. Kontakt gerne kundeservice@aveny.dk så vi kan hjælpe med at finde det du søger.

Sif Jakobs er kvinden bag brandet og virksomheden, der har fået stor anerkendelse for de enestående designs og den nordiske æstetik. Sif Jakobs har altid været kunstnerisk anlagt, og hele sit liv har hun haft en passion for at skabe.

Hendes livsstil, boblende personlighed og instinktive fornemmelse for kvalitet og design bidrager til hendes glamourøse design, der tilføjer et strejf af luksus til hverdagen. Hendes kærlighed til italiensk elegance er en konstant inspirationskilde og ikke mindst årsagen til, at hendes kollektioner alle er opkaldt efter italienske byer. Der findes mange gode grunde til, hvorfor vi hos Aveny er meget stolte af at forhandle smykker fra Sif Jakobs. Her får du nemlig fingrene i eksklusive smykker til beskedne priser, og kan derfor komme til at føle dig som noget helt særligt hver eneste dag.

 

Sif Jakobs er dansk smykkedesign, når det er bedst

Her på siden kan du dykke ned i et bredt udvalg af smykker fra det fantastiske Sif Jakobs. Vælg imellem alt lige fra ringe og armbånd til øreringe og halskæder. Brandet designer mange forskellige serier, og det betyder, at du for eksempel kan købe nogle øreringe og en halskæde, der matcher, og således opnå en gennemført stil hver dag.
 
Kan du bare ikke få nok af elegante smykker, så gå ikke glip af et kig forbi nogle af vores andre anerkendte brands som Julie Sandlau og Nordahl Jewellery. Uanset hvad du falder for, så tilbyder vi gratis fragt, når du shopper for over 300kr. Har du brug for hjælp vedrørende din kommende bestilling, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservicemedarbejdere, som sidder klar ved telefonerne i hverdagene. Hvis du skulle fortryde dit køb har vi 14 dages returret, og du kan enten sende det retur eller kige forbi en af vores butikker, hvor en af vores medarbejdere.