ClickCease

Aveny Collection

Aveny Collection
View as Grid List

Varer 1-45 af 1872

Page
pr. side
Set Descending Direction
View as Grid List

Varer 1-45 af 1872

Page
pr. side
Set Descending Direction

Aveny Collection


Aveny Collection er vores er smykke til kvinder, mænd og børn. Det er et nøje kurateret udvalg af smykker, der byder på klassiske styles, personlige favoritter og dem som er oppe i tiden. Med over 60 års erfaring i smykke- og urbranchen er vi eksperter indenfor guld, diamanter og smykker, har vi lanceret 6 unikke kollektioner – Aveny Deluxe, Aveny Signature, Aveny Classic, Aveny Masculine, Aveny Silver & Aveny Kids.

Gå på opdagelse i vores univers af sofistikerede og elegante klassikere til de moderne og trendy smykker med kant. Vores udvalg gør det muligt at finde noget til folk i alle aldre. Udforsk alle vores armbånd, øreringe, halskæder, vedhæng, ringe, som er lavet i ædle metaller og funklende ædelsten. Du kan fortælle din historie med smykkerne. Vælg et tidløst design, som kan følge dig hele livet eller følg tidens tendenser med et unikt smykke.

Forelsk dig i de forskellige kollektioner og bliv klogere på dem nedenfor.  

Aveny Deluxe
Vælg mellem elegante og eksklusive smykker i højeste kvalitet. Alle smykkerne i Deluxe kollektionen er lavet i guld og sat med smukke diamanter, brillanter og ædelsten. Deluxe smykkerne er det ypperste design, hvor der er lagt vægt på klassiske og unikke smykker til de bedste priser på markedet. Smykkerne er perfekte til at markere de helt store begivenheder i livet, og du finder nogle helt unikke varianter, som du kun finder hos os. Kollektionen består af armbånd, halskæder, vedhæng, fingerringe og øreringe, så du kan finde det smykke, som skal følge dig hele livet.

Aveny Classic
Det er vores klassiske kollektion af smykker, der aldrig går af mode. Her finder du de klassikere, der passer ind i enhver smykkesamling. Det er elegante og raffinerede smykker, der passer til stort set alle anledning. Smykkerne er lavet i ædle metaller, og du får derfor et kvalitetssmykke, der kan følge dig hele livet. Kollektionen består af øreringe, vedhæng, halskæder, armbånd og ringe med et helt simpelt designudtryk. Det er de perfekte smykker at tilføje til din smykkesamling, da de klassiske former gør det nemt at kombinere med andre smykker.

Aveny Signature
Aveny Signature er en helt unik kollektion designet og produceret med fokus på tidens trends og unikke detaljer. Kollektionen består af smykker, som du kun kan finde hos os. Smykkerne tager udgangspunkt i nye tendenser og tidens trends, og der er fokus på skulpturelle former og særegne designteknikker. Det er karakteristiske smykker med usædvanlige detaljer, og vi sørger for hele tiden at tilføje nye smykker til kollektioner, så du altid kan være opdateret på de nyeste tendenser i smykkebranchen.

Aveny Masculine
Det er universet af smykker og accessories til mænd. Det er til dig, der ikke er bange for at skille dig ud, og ønsker kvalitetssmykker til gode priser. Smykkerne fortæller en unik historie, og de fortæller også noget om dig, der bærer smykkerne. Det er en tilføjelse til dig og dit personlige look. Aveny Masculine er et mix af tidløse klassikere som simple halskæder, signetringe og manchetknapper, og samtidig finder du trendy smykker der følger de nyeste tendenser i smykkebranchen. Det er kvalitetssmykker lavet i guld og sølv til priser, hvor alle kan være med.
 
Aveny Silver
Aveny Silver er en kollektion af smykker i sølv og forgyldt sølv. Sølv er en af de mest anvendte materialer i smykkebranchen, og du finder derfor et stort udvalg af trendy og klassiske smykker. Fordelen ved smykker i sølv og forgyldte sølv er, at de kan erhverves til en helt anden pris end guld. Det kan derfor være en god måde, hvis du ønsker mere trendy smykker til særligt fordelagtige priser. Du finder smykker til kvinder, mænd og børn, og du kan med sikkerhed finde noget til enhver smag. Aveny Silver er en alsidig kollektion med mange forskellige designs – alt fra klassiske former til smykker der følger tidens tendenser.

Aveny Kids
Aveny Kids er en kollektion af skønne smykker til de børn og barnlige sjæle. Smykkerne egner sig til de mindste familiemedlemmer, hvor du finder et stort udvalg af finurlige former og farverige smykker – stadig i den kvalitet, du kender fra Aveny. Alle smykkerne er lavet i ædle metaller, så du trygt kan give dine børn dem på. Aveny Kids består af de fineste armbånd, halskæder og ørestikker i finurlige former og med alverdens motiver.