SON of NOA Smykker

Son of Noa
View as Grid List

5 varer

pr. side
Set Descending Direction
 1. Son of Noa - Sodalite Ring - Sølv
  Son of Noa - Sodalite Ring - Sølv
  As low as 1.000 kr
 2. Son of Noa - Tigerøje Ring - Sølv
  Son of Noa - Tigerøje Ring - Sølv
  As low as 1.000 kr
 3. Son of Noa - Sort Onyx Ring - Sølv
  Son of Noa - Sort Onyx Ring - Sølv
  As low as 1.000 kr
 4. Son of Noa - Børstet Ring - Sølv
  Son of Noa - Børstet Ring - Sølv
  As low as 750 kr
 5. Son of Noa - Blank Ring - Sølv
  Son of Noa - Blank Ring - Sølv
  As low as 750 kr
View as Grid List

5 varer

pr. side
Set Descending Direction
SON of NOA er et dansk smykkemærke til manden, der sætter pris på godt håndværk, god kvalitet og lækre designs. SON of NOA byder på et råt og maskulint univers, og designet til manden, som ikke er bange for at vise præcis, hvem han er. Udvalget består af manchetknapper, rå armbånd i sten og læder, klassiske ringe og halskæder. Smykkerne er designet med den moderne mand i tankerne, og du finder derfor stilfulde smykker med et råt look, som kan bringe variationen frem i garderoben både til hverdag og til de festlige lejligheder. SON of NOA byder på et smykkeunivers af klassiske smykker med et råt twist, som kan kombineres på kryds og tværs og både bæres til hverdag og mere festlige lejligheder. 
 

Kvalitetsmykker til den moderne mand

Smykker til mænd kan være svære at finde, og derfor er mærket SON of NOA opstået, da det har været en mangel på markedet. SON of NOA har gjort det til deres mission at skabe et unikt smykkeunivers, hvor herresmykker er omdrejningspunktet. Kollektionerne byder på et udvalg af smykker til mænd, hvor du kan finde helt klassiske designs så som de klassiske manchetknapper og signetringe. Derudover finder du også mere moderne og trend-baseret smykker, hvor de i særdeleshed er kendt for deres læderarmbånd og armbånd med sten. Bær smykkerne alene eller sammensæt din helt egen kollektion af smykker for et unikt look. Armbåndene står desuden i fin kontrast til dit armbåndsur. Smykkerne er en nem måde at bringe variation ind i garderoben, og de kan give det ekstra til dit look i hverdagen. Brug manchetknapperne sammen med en skjorte, når du skal til fest og skab et stilrent look med helt klassisk tilbehør. 
 

Vær med på moden med herresmykker 

Går du og tror, at smykker kun er til kvinder, så kan du godt tro om igen. I dag er smykker til mænd meget udbredt, og smykkerne kan anvendes til at udtrykke en bestemt stil eller personlighed. Herresmykker kan være prikken over i’et til ethvert look og være med til at udstråle selvsikkerhed. Aveny har et stort udvalg af herresmykker, og SON of NOA er en af de mange mærker, som du kan finde. Smykker til mænd henvender sig til alle aldersgrupper, og det kan tage din personlige stil til et helt nyt niveau. Herresmykker er for manden, som ikke er bange for at skille sig ud af mængden, men som sætter pris på at kunne udtrykke sin personlighed gennem sit valg af smykker. 
 

Stort udvalg af smykker til mænd 

Hos Aveny kan du være sikker på, at du altid kan finde et stort udvalg af mærker med herresmykker. SON of NOA er blot et af de mærker, som vi forhandler, der netop er målrettet mænd. Uanset hvad du er til, så kan du finde alt fra rå armbånd, sølvringe til halskæder, vedhæng og manchetknapper. Hvis du har en mand i dit liv, der ikke er bange for at gå med smykker, så dyk ned i udvalget og find muligvis den næste fars dags gave, konfirmationsgave eller fødselsdagsgaven til kæresten. 
 
Når du køber for mere end 300 kroner her på siden, sender vi din bestilling helt kvit og frit, og du kan forvente at have smykkerne indenfor 2-4 hverdage. Vi har desuden et udvalg af vores smykker i vores fysiske butikker, hvis du har brug for at se dem tæt på. Skulle du være i tvivl om noget, så kan du ringe til os på tlf. 35 83 00 77, hvor vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig gennem din bestilling. Du har desuden 14 dages returret, hvis du skulle fortryde dit køb. Du kan enten sende det retur til os, eller kigge forbi en af vores butikker.