Blossom Smykker

Blossom
View as Grid List

Varer 1-45 af 1263

Page
pr. side
Set Descending Direction
View as Grid List

Varer 1-45 af 1263

Page
pr. side
Set Descending Direction
Bag Blossom står et dygtigt team af dedikerede medarbejdere og designere, der brænder for at skabe feminine og romantiske smykker til den kvalitetsbevidste kvinde. Med mere end 30 års erfaring er alle Blossom-smykkerne designet målrettet til at følge tidens trends og tendenser, og der bliver aldrig gået på kompromis med kvaliteten af produkterne.
 
Blossoms formål er at tilbyde smykker, der spreder glæde og kærlighed for den, der bærer dem, og for bedst muligt at opnå de helt rigtige detaljer i smykkerne, så er det alting altid håndtegnede. Der findes sjældent noget bedre end at kunne pynte sig med flotte og elegante smykker. Det kan få enhver kvinde til at føle sig feminin og ekstraordinær.
 

Blossom ring, halskæde og øreringe

Kender du i forvejen Blossom, så ved du også, at de laver nogle fantastiske smykker i ægte sølv, guld, rosaguld, sort sølv og forgyldt sølv. Blandt udvalget finder du både søde ringe, halskæder og øreringe. Blossom lever i den grad op til sit navn med at producere rigtig mange blomsterformede produkter. Blomster er helt klart en gennemgående ting i designet af smykker fra Blossom. Og det er romantiske farver og former også.
 
Dog formår de også ind imellem at gå i en lidt mere rå retning, så der også er noget for den kvinde, der ønsker lidt mere kant. Hvad smykker angår er det altid en god ide at vælge dem med omhu. De rette smykker kan sætte det sidste touch på et lækkert outfit, og både til hverdag og fest er det vigtigt, med nogle gode accessories, der passer til lige præcis dig og den, du er.
 
Sætter du pris på små feminine kunstværker af smykker, hvor der er kredset ekstra meget om at fremhæve de romantiske detaljer, så går du aldrig galt i byen med smykker fra Blossoms lækre kollektion.
 

Stort udvalg hos os

Uanset om du er til romantik, enkelthed eller et råt udtryk, så kan du finde smykker hos os, der vil falde i din smag. Vi har et væld af gode brands, og ud over Blossom kan du finde Izabel Camille, Susanne Friis Bjørner, byBiehl og flere andre anerkendte mærker.
 
Det er derfor muligt at finde armbånd, øreringe, ure og meget andet til enhver form for begivenhed. Derudover er det i høj grad også muligt at finde den perfekte gave til en, du holder af.
 

Kvalitet og kyndig vejledning

Vi elsker gode materialer og arbejder derfor på at have et bredt udvalg af de bedste mærker, hvor fælles for mærkerne er kvalitetsmaterialer og unikke designs. Når du handler på webshoppen tilbyder vi altid gratis fragt, når du handler for over 300kr. Du har desuden muligheden for at bytte din varer indenfor 14 dage, hvis den ikke skulle falde i din eller modtagerens smag. Uanset om du besøger en fysisk butik eller besøger os her på nettet arbejder vi på, at du får den bedst mulige service, og vi har derfor et team af dygtige medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig. Hvis du skulle have nogle spørgsmål eller brug for vejledning, så sidder vi klar til at tage telefonen i hverdagene mellem 09:30-18:00. Du fanger os på tlf. 35 83 00 77, og alternativt er du altid velkommen til at sende os en mail, så sørger vi for at besvare din henvendelse hurtigst muligt.