ClickCease

Om os

Aveny – Et historisk brand

Vores historie startede tilbage i 1960, hvor Nordens Ur-Import åbnede dørene for allerførste gang på Nørrebrogade 247. Det var starten på et nyt eventyr, hvor kvalitetssmykker og ur skulle være omdrejningspunktet for butikken. Aveny har altid været på forkant med tidens trends, og vi er eksperter indenfor guld, diamanter, ure og smykker.
 
I dag er Aveny vokset sig til 6 fysiske smykke- og urbutikker, en webshop og en administration, og vi har over 80 medarbejdere, som i fællesskab er med til at sikre, at vores kunder får kyndig og engageret vejledning, når de handler i en af vores butikker eller på webshoppen.
 

Vores medarbejdere

Aveny består af et team med årelang erfaring og passionerede medarbejdere, hvilket kommer til udtryk i vores daglige arbejde. Vi har en stor kærlighed til smykke- og urbranchen, og det er vigtigt for os at formidle denne kærlighed til vores kunder. Vi ønsker at skabe unikke oplevelser, når du køber smykker og ure hos os, og vores personale er derfor nøje udvalgt, så teamet på bedste vis kan varetage de forskellige opgaver, som måtte opstå i løbet af en arbejdsdag. For os er det vigtigt at være åbne og ærlige overfor vores kunder, og igennem kyndig vejledning sikre, at de får købt et smykke eller ur, som passer til dem og de behov. Vi mener, at oplevelserne skabes ved at være engageret, servicemindet og dygtig til sit fag, og vi sørger derfor løbende for at arbejde med uddannelse og personlig udvikling, så vi kan give den bedst mulige service når du handler i en af vores 6 butikker eller på vores webshop.  
 

Vores smykker

Smykkesortimentet som du finder online og i vores butikker er nøje udvalgt, og det er en sammensætning af velkendte kvalitetsbrands med klassiske og stilrene designs, spændende nyetablerede brands og vores egne designs. Vi bestræber os på at have et varieret udvalg af smykker og ure, så det er muligt for os at finde smykker og ure til alle ønsker. Vores sortiment byder også på de smukkeste ædelsten, hvor vi har et bredt udvalg af diamantsmykker, som egner sig til helt særlige anledninger. Du finder desuden smykker i både sølv og guld med forskellige overfladebehandlinger, da vi gerne vil sikre os et alsidigt udvalg som passer til alle anledninger. Udvalget giver vores kunder mulighed for at vælge mellem et hav af forskellige smykker, og der er plads til at forelske sig i det nyeste trends såvel som klassikere.
 

Vores ure

Vi forhandler et stort udvalg af forskellige ure fra en række danske og udenlandske kvalitetsbrands. Vores sammensætning af ure byder på klassiske og stilrene designs men også mere trendy brands, der udfordrer rammerne for det klassiske ur. Det er derfor muligt at finde ure, som egner sig til hverdagsbrug samt ure, du finder frem til mere festlige anledninger. Når du skal erhverve dig et nyt ur, kan du altid spørge vores kompetente team til råds, som altid sørger for at holde sig opdateret på nyeste trends indenfor ure. Mange år vores medarbejdere har flere års erfaring med ure, og du er derfor sikker på, at de kan hjælpe dig uanset om du er på udkig efter et helt nyt ur eller har behov for service af et ur.