ClickCease

Lund Copenhagen Smykker

Lund Copenhagen
View as Grid List

Varer 1-45 af 290

Page
pr. side
Set Descending Direction
View as Grid List

Varer 1-45 af 290

Page
pr. side
Set Descending Direction

Lund Copenhagen

Bag det danske smykkebrand Lund Copenhagen stod Flemming Lund, der i sin tid fik en flot sølvmedalje for sit arbejde til sin svendeprøve som bestiksølvsmed. Efter Flemmings død i 2001 har det dog været hans kone, der har stået for at føre forretningen videre, og hun har sat sit eget præg på brandet ved at tilføre ægte perler og halvædelsten til kollektionerne. Måske kender du allerede til smykkerne fra Lund Copenhagen og hvis ikke, så vil du hurtigt opdage, at der er én ting, der bærer designet, og det er den smukke margueritblomst.
 
Den originale marguerit var i hvid og sølv, men i dag er den lavet i flere forskellige udgaver med eksempelvis også guld. Lund Copenhagen tilbyder med 150 år på bagen skønne, klassiske smykker med enkelhed og kvalitet i fokus. Mange af de gamle klassiske smykker går igen med et moderne pust. Hos Aveny har vi et stort udvalg af Lund Copenhagen-smykker. Vi har den klassiske marguerit i både ring, ørering og halskæde. Derudover har vi også mange andre skønne smykker fra Lund Copenhagen som halskæder, øreringe, ringe og armbånd. Vi har med garanti et flot smykke fra Lund Copenhagen, som vil passe til din stil. 
 

Lund Copenhagen-Marguerit

Er du vild med den velkendte marguerit, og er det primært derfor, du er landet her på siden, så vil du bestemt ikke blive skuffet. Men hvordan er hele brandet omkring margueritten egentlig opstået? Faktisk har margueritten oprindeligt adelige aner, idet den startede med at være et symbol på kronprinsesse Margaretha, som var Dronning Margrethes mormor. Det hele begyndte med en marguerit-broche, der bestod af ikke mindre end 238 brillanter og 444 rosensten.
 
Selvom mange af smykkerne fra Lund Copenhagen handler om margueritten, så finder du også flere andre smukke designs fra brandet. Dog er der ingen tvivl om, at alle deres smykker er i unikke designs, der henvender sig til de kvinder, der gerne vil have et feminint smykke med lidt kant. Dyk derfor ned i udvalget her på siden og giv dig god tid til at udvælge dine favoritter, som passer til lige præcis dig og det, du gerne vil udstråle.
 

Øreringe, ringe, halskæder og armbånd

Lund Copenhagen er smykker til kvinder i guld og sølv, der ofte er diskrete uden at være for prangende, men som alligevel skiller sig en smule ud blandt andre brands. For selvom den klassiske marguerit ikke viger sin plads for noget som helst andet, så sørger Lund Copenhagen også for at følge smykkemodens trends og tendenser for at kunne følge med tidens udvikling, og for at kunne tilbyde noget, for forskellige typer af kvinder.
Hos Aveny er vi derfor glade for at kunne tilbyde et flot udvalg af både øreringe, ringe, halskæder og armbånd fra det enestående Lund Copenhagen. Hvad end du er mest til guld eller sølv, kan du pryde dine hænder og dit ansigt med smukke smykker, der vil fremhæve den du er, og din personlige stil. Nogen kvinder er vilde med at bære mange smykker ad gangen, imens andre foretrækker det mere enkelt og nedtonet – uanset hvad du er til, så vil et smykke her fra siden udgøre en unik accessory, og at du oven i købet finder smykkerne til fantastiske priser, gør dem ikke ligefrem mindre attraktive.
 

Find dine nye Lund Copenhagen-smykker hos os

Kender du en, der vil blive glad for fingerring med den flotte margueritblomst, eller har du selv gået og sukket over den i længere tid, så kan du med fordel købe den her hos os. Vi er selv vilde med smykker, og derfor udvælger vi nøje alle vores brands for at sørge for, at vi har et bredt og varieret udvalg, og i forskellige prisklasser, så alle kan være med. Ud over Lund Copenhagen-smykker kan du derfor også kaste dig over skønne brands som byBiehl, Abelstedt eller Nordahl Jewellery, der alle tilbyder nogle forskellige typer af smykker.
 
Når du køber her i vores webshop, så sørger vi altid for at sende dine varer afsted helt kvit og frit, når du handler for mere end 300 kr. Hvis du har nogle spørgsmål eller brug for hjælp, så er du altid velkommen til at kontakte os på 35 83 00 77, hvor vores søde kundeservice sidder klar til at hjælpe dig. Du kan fange dem i hverdagene mellem 09:30-18:00.