ClickCease

Smykker

Smykker
View as Grid List

Varer 1-45 af 4775

Page
pr. side
Set Descending Direction
View as Grid List

Varer 1-45 af 4775

Page
pr. side
Set Descending Direction
Vi har et af Danmarks største udvalg af smykker til nogle af markedets bedste priser. Vi gør vores absolut bedste for altid at præsentere de smukkeste ringe, vedhæng, øreringe med mere i den bedste kvalitet. Desuden forhandler vi smykker til kvinder fra flere kendte mærker som Mads Z, Blossom, Izabel Camille og mange flere.
 
Når du skal vælge dit nye smykke, så er der mange overvejelser, du kan gøre dig. Måske leder du efter et smykke, der skal bruges til en helt særlig begivenhed, eller det kan være, du bare mangler lidt nyt til samlingen af de smykker, du bruger til hverdag. Uanset hvad, så finder du et stort og varieret udvalg, hvor vi har smykker i sølv, guld, rosaguld og læder. Vi har også gode ideer til barnedåbsgaver såsom bestik eller sparebøsser, og der er derfor gode muligheder for både at finde noget til dig selv her på siden, eller noget til en gave.
 
Er du på frierfødder, og leder du derfor efter det perfekte smykke i form af en forlovelsesring, så kan du trygt sætte din lid til os. Her hos os finder du et stort og varieret udvalg af både vielses- og forlovelsesringe, så du og din bedre halvdel kan sætte et stempel på jeres kærlighed. Klik i vores kategori øverst til venstre og opdag, at vi har forlovelsesringe i et hav af designs. Skal den være helt simpel og enkel, eller må den gerne skille sig lidt ud? Mulighederne er uendelige, og valget er helt op til dig.
 

Smykker til kvinder i alle afskygninger

I vores udvalg af smykker her på siden, finder du både armbånd, øreringe, halskæder, ringe og meget andet i et væld af forskellige stilarter. Vi har smykker til kvinder med perler, sten, diamanter, manchetter, krystaller, nogle med vedhæng og andre uden. Går du desuden med tanker om at skulle forloves og måske endda også giftes inden for nærmeste fremtid, så er det også muligt at finde de smukkeste forlovelses- og vielsesringe her hos os. Vores smykker varierer meget i pris, da vi gerne vil sikre os, at vi har noget til enhver anledning og i alle prisklasser.
 
Så hvad end du leder efter nogle smykker i den prisvenlige ende, som du senere kan skifte ud, uden at have dårlig samvittighed, eller du leder efter nogle dyre og eksklusive smykker, der skal følge dig i mange år, så finder du et spændende udvalg her. Som udgangspunkt er guldsmykker dyrere end sølvsmykker. Årsagen hertil er, at guld er mere sjældent og fås i forskellig karat. Karat er det, der angiver, hvor meget finguld smykket indeholder. Jo mere finguld desto højere antal karat. Er du vild med guld, men har du ikke nødvendigvis lyst eller råd til at bruge så mange penge på det, så kan du også finde smykker i forgyldt sølv, der er noget billigere end guldsmykker.
 

Stort udvalg af smykker til enhver anledning

Nye smykker er altid en god ide. Smykker er nemlig oplagte accessories til både hverdag og fest, og det kan ofte være det, der sætter den sidste finish på dit outfit. Til en dag på kontoret kan det være fint med nogle enkle smykker, der siger noget om, hvem du er, uden at overdrive det.
 
Til gengæld kan det være fint at skrue lidt op for volumen, når du skal ud med veninderne. Her må øreringene godt være lidt ekstravagante, og fingerringene lidt store. Uanset hvad, så er det bare altid godt at have lidt forskellige smykker at vælge imellem, så du kan mikse og matche på kryds og tværs. Du skal desuden ikke være bange for at kombinere dine smykker, selvom de ikke nødvendigvis er i samme stilart. Det sætter blot noget kant på din personlige stil og viser, at du ikke er bange for at være din helt egen.
 

Smykker til kvinder og mænd fra store brands

Hvis du tror, smykker kun er til kvinder, så kan du godt tro om igen. Mænd kan nemlig sagtens gå med smykker, uden at skulle gå på kompromis med deres maskulinitet. På samme måde som med smykker til kvinder, så kan smykker til mænd være et modestatement, der virkelig siger noget om den person, der bærer smykkerne.
 
I dag bliver der designet herresmykker fra mange forskellige brands, og hos Aveny kan du eksempelvis se nærmere på Alexander Lynggaard, der er blevet utrolig populær for sine unisex smykker. Det danske brand har siden 2015 markeret sig på markedet inden for smykker med sit helt særlige design. Med smykker herfra er det nemlig virkelig muligt som mand at sætte fokus på sin personlige stil, og smykkerne passer godt til enhver form for begivenhed.
 
Er du til gengæld på jagt efter nogle smykker til kvinder med diamanter, der virkelig henvender sig til den feminine kvinde, der ikke vil gå på kompromis, så er det nok nærmere Abelstedt eller Lund Copenhagen, du skal kigge efter. Herfra finder du smykker i både guld og sølv i eksklusive designs og med mange fine detaljer. Er du derfor på udkig efter den perfekte ring eller halskæde til din bedre halvdel, veninde eller søster, så er der gode muligheder for at finde det hos os.
 

Køb dine smykker online her

Når du skal finde et nyt smykke til dig selv, eller en gave til en, du holder af, så gælder det om at være omhyggelig i udvælgelsen. Giv dig derfor god tid til at lede blandt vores smykker online, så du kan være sikker på at købe det rette smykke hjem. Se vores store udvalg her på siden og køb dit næste smykke allerede i dag.
 
Vi pakker det altid ind i en flot smykkeæske og sender det til dig i løbet af få hverdage. Shopper du for mere end 300 kr., så sender vi det endda afsted til dig helt gratis. Vi håber, du finder præcis det smykke, du søger, og ellers er du velkommen til at kontakte vores kundeservice eller besøge en af vores 6 butikker, der alle ligger i nærheden af København. Skulle det ske, at du fortryder dit køb, så kan du altid sende det retur, da vi har 14 dages returret.