ClickCease

Handelsbetingelser

Vi tager retur med et smil i 14 dage

Du har naturligvis ret til at fortryde dit køb i 14 dage fra den dag du modtager varen. Du skal blot pakke varen forsvarligt ind (ink. original emballage) og returnere varen til os i ubrugt stand via Post Danmark eller GLS.

Adressen er:
Aveny
Nørrebrogade 247
2200 København

Retur

Du kan naturligvis få dine penge tilbage! Du modtager penge svarende til varens salgspris retur indenfor max 10 arbejdsdage. Dette gælder fra den dag vi har modtaget varen i forsvarligt indpakket og ubrugt stand. Få hjælp til ombytning og retur i vores ofte stillede spørgsmål.

Når du bestiller en specialfremstillet vare, herunder også gravering, bortfalder din returret. Desuden er det generelt gældende, at du selv skal afholde omkostninger til returforsendelsen.

Du skal udfylde vores returformular og sende den sammen med returforsendelsen. Du kan hente den her


Leveringsservice der passer til dig

Vi stræber altid efter at levere dine varer så hurtigt som muligt. Den forventede leveringstid er angivet på hver enkelt vare.

Prisen for vores leveringsservice inkl. fragtomkostninger fremgår altid af indkøbskurven inden du går videre til betaling.


Flere måder at betale på

Du kan trygt og sikkert betale for dine varer på følgende måder:

Dankort og Visa/Dankort
Mobil Pay
MasterCard
Visa
Visa Electron
Maestro
JCB
PayPal
Bankoverførsel (ordren påbegyndes når pengene er gået ind på vores konto)

Aveny har indgået en indløsningsaftale med Nets. I den forbindelse kan du kun benytte betalingskort, der er udstedt i Danmark og den sikre betaling forgår via en SSL-krypteret forbindelse mellem dig og Nets. Aveny.dk har således ikke adgang til dine kreditkort informationer. Vi registrerer blot, hvilket type kort du bruger til betaling. Når du køber med betalingskort, trækker vi beløbet fra din konto når varen afgår fra lager. (ved specialfremstillede varer, kan pengene trækkes ved igangsættelse.)

Manglende betaling for varer følges op af almindelig rykkerprocedure, registrering i RKI, inkassoforretning samt retsforfølgelse.


Du kan klage over varen i 2 år
Som kunde hos Aveny har du naturligvis ret til at klage over fejl på alle vores varer i op til 2 år. Skriv blot til kundeservice@aveny.dk for at få behandlet din klage over fejl på vores varer. Husk at anføre ordrenummer eller kundenummer samt en beskrivelse af problemet med varen.

Retten til at klage over fejl og mangler på vores varer bortfalder imidlertid, hvis varen har været udsat for en eller flere af nedenstående punkter:

  • Fejlagtig eller uautoriseret reparation
  • Manglende vedligeholdelse
  • Forsøg på ændring/forbedring af varens funktion

 

Persondata politik & Cookies

Læs om vores persondata politik og cookie information her.

 

Forbehold
Vi tager forbehold for tydelige prisfejl, samt hvordan vores produkt billeder fremstår på din lokale computer.

Vi forbeholder os retten til at afvise gravering eller anvise alternative graverings muligheder.


Misbrug
Alle brugsrettigheder til tekst, billeder og grafik tilhører Aveny A/S. Kopiering og andet misbrug er ikke tilladt. Kopiering og misbrug vil medføre retsforfølgelse.
Kortsvindel og andet bedrageri på aveny.dk medfører politianmeldelse.


Andet
Du skal være fyldt 18 år for at handle på aveny.dk - er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.