Herre Armbånd

View as Grid List

7 varer

pr. side
Set Descending Direction
 1. Nordahl Andersen - Cracked Plade Armbånd - Sølv
  Nordahl Andersen - Cracked Plade Armbånd - Sølv
  850 kr
 2. Nordahl Andersen - Cracked Armbånd - Sølv
  Nordahl Andersen - Cracked Armbånd - Sølv
  850 kr
 3. Nordahl Andersen - Cracked Åben Armring - Sølv
  Nordahl Andersen - Cracked Åben Armring - Sølv
  995 kr
 4. Nordahl Andersen - Studenterhue Plade Armbånd - Forgyldt
  Nordahl Andersen - Studenterhue Plade Armbånd - Forgyldt
  195 kr
 5. Nordahl Andersen - Studenterhue Plade Armbånd - Sølv
  Nordahl Andersen - Studenterhue Plade Armbånd - Sølv
  195 kr
 6. Nordahl Andersen - Positive Plade Armbånd - Stål
  Nordahl Andersen - Positive Plade Armbånd - Stål
  495 kr
View as Grid List

7 varer

pr. side
Set Descending Direction
Mangler du et nyt armbånd i samlingen eller kender du en, som godt kunne bruge et nyt armbånd, så kan du dykke ned i vores sortiment af herrearmbånd lige her. Et herrearmbånd findes i mange forskellige styles, materialer og udtryk. Et armbånd er med til at fuldende ethvert outfit og give det en smule kant.
 
Armbånd til mænd fås som sagt i mange forskellige farver og former. En armbåndstype, som har vundet indpas hos mændene, er læderarmbåndet, hvilket fås i mange forskellige designs men uanset hvilket som du vælger, er du sikker på, at armbåndet fremstår maskulint og råt. Et læderarmbånd vil med garanti lade din personlige smag skinne igennem, og hvis du er til noget mere klassisk, kan du også finde det i vores sortiment. Når det kommer til det klassiske herrearmbånd, finder du et udvalg af forskellige materialer, og du kan derfor finde noget, som passer til dine behov, præferencer og ønsker til pris.
 

Sæt præg på din stil med et læderarmbånd

Oftest er det de helt små detaljer, der gør den helt store forskel, når det kommer til at fuldende dit look. Find inspiration til dit næste armbånd, så du kan give en ny dimension til dit look. Læderarmbåndet er det armbånd, der for alvor har vist sig i modebilledet, og det er ikke uden grund, at det er blevet populært. Læderarmbåndet er nemlig enormt alsidigt og kan bæres til mange forskellige anledninger. Et læder armbånd kan bæres til hverdag for et casual look, men det kan også være med til at bryde det formelle look en smule, hvis du har lyst til at bære det sammen med et jakkesæt.  Læderarmbåndene fås i mange forskellige farver og designs. Du finder alt fra det helt klassiske sort eller brune armbånd med en simpel lukning til mere iøjnefaldende armbånd, der skal vikles om håndleddet flere gange for et mere unikt look.
 

Populære smykker til mænd

Smykkerne har for alvor vundet indpas i mændenes klædeskabe, og det er for alvor blevet almindeligt at bruge smykker til at udtrykke ens personlige stil. Uanset hvilke type smykker, som du er til, så vil du altid kunne finde klassiske og stilrene smykker i vores sortiment. I vores sortiment finder du helt klassiske og enkle halskæder, som passer til dig, der gerne vil bære en halskæden, som ikke vækker særlig meget opsigt. En anden klassiker, som du sikkert har stiftet bekendtskab med tidligere, er en smuk signetring. Denne ring er en helt klar klassiker indenfor herresmykker, og det er en ringtype, som med fordel kan gå i arv i familien. Du finder signetringe i simple designs samt ringe der er mere trendy. Uanset om du er til sølv eller guld, så kan du med sikkerhed finde en signetring, der passer til dig og dine ønsker.
 

Find gaven der vil blive husket

Kender du en mand, som du gerne vil forkæle lidt ekstra, så er vi sikre på, at et smykke vil være gaven, som vil blive husket. Et smykke kan både anvendes som fars dags gave, fødselsdagsgave eller morgengaven til manden i dit liv. Manchetknapper er den helt klassiske gave til manden, men i disse tider, er der intet der forhindrer dig i at se nærmere på både halskæder, ringe og armbånd. Et smykke er gaven, som kan følge modtageren i mange år, og du får derfor en gave, som kan skabe glæde langt ud i fremtiden.  
 

Kyndig vejledning og inspiration

Uanset om du er på udkig efter et råt eller stilrent armbånd eller du bare prøver at finde inspiration til dit næste smykkekøb. Så kan du altid rette henvendelse til vores kundeservice, som sidder klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at finde lige præcis det, som du søger. De sidder klar ved telefonerne i hverdagene mellem 09:30-18:00 på tlf. 35 83 00 77, ellers kan du altid fange dem på kundeservice@aveny.dk. Her vil de hurtigst muligt besvare din henvendelse. Hvis du har lyst til at se smykkerne i virkeligheden, kan du altid kigge forbi en af vores butikker i Storkøbenhavn, hvor en af vores medarbejdere står klar til at vise dig udvalget, som de har i butikken.