Aveny Smykker

Aveny
View as Grid List

Varer 1-45 af 2010

Page
pr. side
Set Descending Direction
  1. Aveny - Diamant Ring - 14 Karat Rosaguld
    Aveny - Diamant Ring - 14 Karat Rosaguld
    As low as 7.500 kr Regular Price 15.200 kr
View as Grid List

Varer 1-45 af 2010

Page
pr. side
Set Descending Direction
Aveny er vores eget brand af kvalitetssmykker, hvor du kan finde alt, hvad hjertet begærer. Siden virksomhedens start har vi altid ønsket at kunne tilbyde et nøje udvalgt sortiment af kvalitetssmykker til gode priser. Aveny er brandet, hvor vi kan sætte vores eget præg på sortimentet. Vi sørger hele tiden for at udvide sortimentet, så du finder masser af smykker, som følger tidens trends, og selvfølgelig har vi også et væld af klassikere, der passer ind i enhver smykkesamling. Dyk ind i vores smykkeunivers af klassikere og trendy smykker og find noget der passer til dine ønsker og præferencer.
 

Diamanter og gyldne favoritter

Vi har gennem flere årtier specialiseret os i guld og diamanter, og det er naturligvis muligt at finde masser inspiration til dit næste smykkekøb. Diamantsmykker egner sig i særdeleshed til at markere de helt særlige anledninger, hvor vores sortiment byder på noget for enhver smag. Skal du virkelig forkæle en, som du holder af, er diamanter den helt perfekte gave, og vores sortiment gør det muligt at finde noget i enhver prisklasse. Du kan finde alt fra små yndige vedhæng med en enkelt diamant til smukke allianceringe prydet med masser af diamanter. Vi er leveringsdygtige i klassiske øreringe, halskæder, vedhæng, armbånd og ringe og flere af vores smykker kan kombineres til de skønneste smykkesæt.  
 

Starlight-serien

Starlight er vores helt klassiske smykkeserie, hvor du løbende kan bytte til en større diamant. Starlight-serien byder på et helt klassisk design, hvor en skøn brilliant er omdrejningspunkt for designet. I serien finder du en solitaire ring, et vedhæng og ørestikker, og det er derfor muligt at få et smukt smykkesæt, der kan følge dig hele livet. Starlight-serien er en serie, hvor du i løbet af årene kan få sat større sten i dine smykker. Med et Starlight smykke kan du ombytte smykket til en med en større karat indenfor 2 år fra købsdatoen. Når du ombytter smykket, betaler du blot differencen mellem dem, og du kan dermed løbende få sat større sten i, så du stille og roligt kan nå op til den ønskede carat. Starlight-serien kan derfor ses som en investering, hvor du kan starte med en mindre carat og løbende spare op til lige præcis den carat, som du er på udkig efter.
 

Sølv smykker til enhver anledning  

Du kan altid forny din smykkesamling med et væld af smykker til fordelagtige priser. Vores udvalg inkluderer nemlig også en masse sølvsmykker og forgyldte smykker, som er rigtig fine til hverdag men også til mere festlige anledninger. Sølv og forgyldte smykker er ofte billigere end guldsmykker, da materialerne ikke er lige så dyrebare, men vi er ikke gået ned på kvaliteten, så du er fortsat garanteret den høje kvalitet, du kender fra Avenys guldsmykker. Hvis du er på udkig efter smykker, der følger tidens trends, kan du med fordel købe disse i sølv eller forgyldt, så kan du oftere forny din smykkesamling, og klassikerne kan du beholde i de mere dyrebare materialer.
 

Smykker til de mindste

Hvis du ønsker at forkæle de yngste i familien, skal de naturligvis ikke snydes. Vi har inkluderet en masse finurlige figurer og søde motiver, som vil være perfekte til de små piger i familien. Du finder alt fra velkendte tegneseriefigurer til fine blomster-, hjerte- og stjernemotiver. Med et smykke er det muligt for de små at starte deres egen smykkesamling og kunne pynte sig. Vi er sikker på, at smykkerne vil bringe glæde hos de mindste, som fint kan lære om værdien af smykker.