Nordgreen Ure

Nordgreen
View as Grid List

21 varer

pr. side
Set Descending Direction
View as Grid List

21 varer

pr. side
Set Descending Direction
Nordgreen er et dansk brand, som designer sofistikerede ure til både mænd og kvinder. Navnet er bygget op omkring “Nord” og “Green”, hvor “Nord” repræsenterer brandets nordiske identitet.  De bestræber sig på, at integrere dansk design og danske værdier i alle deres processer, og arbejder på at skabe stilrent og minimalistiske ure, som passer til enhver. “Gren” lægger vægt på virksomhedens vægt på bæredygtighed, hvor de arbejder på at etablere bæredygtige processer både i forhold til produktionen og partnerskaber. 
 
Nordgreen er et brand, hvor selv den mindste detalje nøje overvejes for at sikre et gennemtænkt og moderne produkt. Jakob Wagner er en prisbelønnede designer, som er en af Nordgreens mange samarbejdspartnere. Dette er med til at sikre skandinavisk minimalisme i designprocessen, og det færdige produkt, er derfor funktionelt men også et smukt og stilrent ur, som kan anvendes i mange år. Her på siden finder du mange forskellige designs i forskellige materialer, så du kan med sikkerhed finde et, som passer til din behov og designmæssige præferencer. Nordgreen er desuden et brand, der har et mål om at skabe ure til fornuftige priser, så det er muligt for alle at være med. 
 

Nordgreen tager et socialt ansvar 

Noget af det helt særlige ved Nordgreen er, at de udover at producere kvalitets ure, også tager et socialt ansvar. Dette betyder, at de støtter en god sag, hver gang der sælges et Nordgreen produkt. Nordgreen samarbejder derfor med tre globale NGO’er, som arbejder med at skabe konkrete ændringer inden for sundhed, uddannelse og miljø. Når du køber et Nordgreen-ur får du et klassisk og holdbart design, støtter en god sag, og alt sammen til en fornuftig pris. 
 
Nordgreen-ure til damer og herrer
Nordgreen-ure kan styles på mange forskellige måder, og det er det perfekte accessory til ethvert outfit. De holder sig til enkle og stilrene designs, som gør dem enormt anvendelige til mange forskellige anledninger. Nordgreen er et mærke der inspireres af klassisk dansk design, og de skaber derfor tidsløse produkter, så uret kan bæres uden, at du går på kompromis med din personlige stil. Udvalget består af klassiske og stilrene herre- og dameure, og du kan helt sikkert finde noget, som falder i din smag. 
 

Stort udvalg af dansk design 

Vi er stolte af at have et stort udvalg af ure i dansk design. Du finder et smukt udvalg her på siden, men udover Nordgreen forhandler vi også mærker som Arne Jacobsen og Skagen Ure. Du finder derfor et stort udvalg af ure, hvor den danske designtradition er i fokus. Med et klassisk ur, er du sikker på at have noget, som du kan bruge i mange år, da det ikke går af mode. 
 
Du kan dykke ned i vores store udvalg af ure her på siden, og når du køber for over 300kr., er fragten gratis. Du har desuden også 14 dages returret, hvis du skulle fortryde dit køb. Er du i tvivl om noget, kan du ringe til os på tlf. 35 83 00 77, så sidder vores kundeservicemedarbejdere klar til at besvare dine spørgsmål.