Sølv Smykker

View as Grid List

Varer 1-45 af 2255

Page
pr. side
Set Descending Direction
  1. Aveny - Ande Ørestikker - Sølv
    Aveny - Ande Ørestikker - Sølv
    Special Price 98 kr Regular Price 118 kr
View as Grid List

Varer 1-45 af 2255

Page
pr. side
Set Descending Direction

Stilfulde smykker til din samling

 
Sølv er et af de mest anvendte materialer i smykkebranchen, og du finder et væld af mærker, som anvender sølv i deres produktion af smykker. Sølv er et alsidigt materiale, som kan præges på forskellig vis, og derfor er det enormt populært. Det er muligt at forgylde sølv, så det ligner et guld smykke, men til en helt anden pris end et massivt guld smykke, og det er derfor muligt at bruge sølv i mange forskellige henseender, når det kommer til produktionen af smykker. Her på siden kan du gå på opdagelse i vores univers af smykker lavet af sølv.
 

Et alsidigt materiale 

 
Sølv er enormt anvendt i smykke- og guldsmedebranchen, hvilket skyldes materialets alsidighed. På samme måde som guld fås sølv i forskellige lødigheder men du vil typisk støde på 925 sterling sølv eller 830 sølv. Sølv kan manipuleres og behandles på forskellig vis, så det får forskellige overflader. Det er muligt at polere sølv, så det får en helt spejlblank glans, som er særdeles populær, men du kan også behandle det således, at smykket for en mat overflade. Sølv kan desuden oxideres og rhodineres, så det får et råt look. Slutteligt kan man forgylde smykkerne så de for en guld eller rosaguld overflade. Uanset hvilken overflade man ønsker, så findes det i vores sortiment. 
 

Kølige nuancer og glimtende zirkoner 

 
Sølv og zirkoner er et helt perfekt match. De kølige toner fra sølvet giver for alvor plads til, at zirkonerne kan glimte. Du finder masser af skønne sølv smykker prydet med smukke klare zirkonia. Find et par smukke iøjnefaldende ørehængere med smukke zirkonia eller en unik halskæde, som du både kan bære for sig selv eller kombineret med andre halskæder. Uanset om du er på udkig efter et simpelt og klassisk smykke i sølv eller noget mere udfordrende, så kan du finde det i vores sortiment. 
 

Simple eller iøjnefaldende smykker? 

 
I sortimentet finder du et mix af vores egne smykker og anerkendte mærker, hvor vi naturligvis sikre os, at der altid er noget for enhver smag. Du finder desuden et stort udvalg af smykker i sølv både af vores egne men også hos de mærker, som vi fører. Vi kan tilbyde et stort udvalg af enkle og elegante sølv smykker, som passer til kvinder i alle aldre. Det er desuden sølv smykker, der kan bæres hver eneste dag. Skal det bruges til festlige anledninger, har vi naturligvis også sørget for, at vores udvalg inkluderer et stort udvalg af styles, hvor du er garanteret at fange andres opmærksomhed. Om det er til dig selv er en du holder af, så sørger vi for, at din smykke kommer i en passende smykkeæske.