Zirkonia Smykker

View as Grid List

Varer 1-45 af 736

Page
pr. side
Set Descending Direction
 1. byBiehl - Together You & Me Armbånd - Forgyldt
  byBiehl - Together You & Me Armbånd - Forgyldt
  995 kr
 2. byBiehl - Sparkle Armbånd - Forgyldt
  byBiehl - Sparkle Armbånd - Forgyldt
  895 kr
 3. Mads Z - Belle Ring - 8 Karat Guld
  Mads Z - Belle Ring - 8 Karat Guld
  As low as 1.195 kr
 4. Mads Z - Orbit Ring - 8 Karat Guld
  Mads Z - Orbit Ring - 8 Karat Guld
  As low as 1.195 kr
 5. Izabel Camille - Sweetheart Vedhæng - Sølv
  Izabel Camille - Sweetheart Vedhæng - Sølv
  295 kr
 6. Izabel Camille - Sweetheart Vedhæng - Forgyldt
  Izabel Camille - Sweetheart Vedhæng - Forgyldt
  295 kr
 7. byBiehl - Sparkle Armbånd - Sølv
  byBiehl - Sparkle Armbånd - Sølv
  795 kr
View as Grid List

Varer 1-45 af 736

Page
pr. side
Set Descending Direction
Når du kigger på smykker, kan du støde på ordene zirkon, zirkonia, CZ, kubisk zirkonia eller cubic zirkonia, men hvad er egentlig forskellen på dem? Cubic Zirkonia er et menneskeskabt materiale, som er kunstigt fremstillet. Det er en sten, der i dens udformning minder om en diamants egenskaber, men da den er kunstigt fremstillet, er det en sten, som er meget billigere end diamanter. Fordelen ved cubic zirkonia er, at det er en hård sten og dermed er den enorm slidstærk. På Mohs hårdhedsskala placerer den sig på 8,5, hvor ægte diamanter har en hårdhedsværdi på 10. Cubic zirkonia fremstilles som udgangspunkt som en farveløs sten, men det er muligt at tilføje alle regnbuens farver til fremstillingen af stenene. Cubic zirkonia er en særdeles populær sten i smykkebranchen, da denne stentype er billigere end diamanter, og det er nemmere at få dem i den kvalitet, som man ønsker.
 
Zirkonen er den ægte variant af cubic zirkonia, og den optræder i naturen som farveløs, rødbrun, gul, brun, grøn og blå. Det er en enormt sjælden stentype, og den er derfor ikke særlig anvendt i smykkebranchen, men erstattes typisk af cubic zirkonia. Zirkoner måler 7,5 på Mohs hårdhedsskala og findes typisk i Australien, Brasilien, Myanmar, Canada, Cambodja, Sri Lanka og USA.
 

En alsidig smykkesten i alle regnbuens farver

Cubic Zirkonia er en alsidig smykkesten, som kan fremstilles i alle regnbuens farver, så det gør stenen enormt alsidig, og du finder den i mange forskellige typer smykker. En cubic zirkonia kan desuden slibes på flere forskellige måder, hvor den mest almindelige er facetslibningen, hvor zirkonen får et lignende udtryk, som en diamant. Det der gør cubic zirkoniaen særligt anvendt i smykkebranchen er muligheden for at farve stenen, hvor du kan få enormt farverige og funklende sten, der gør sig godt i ethvert smykke. En af fordelene ved netop zirkonia er, at det er en forholdsvis billig sten at producere, og du får en utrolig smuk smykkesten, der for det utrænede øje kan forveksles med en diamant. Zirkonia er enormt populære hos mange mærker, og det er en stentype, der gør sig rigtig godt i trendy smykker, da det er muligt at holde prisen nede i modsætning til, hvis smykkerne skulle være sat med diamanter. Det er muligt at finde smykker sat med zirkonia i mange forskellige varianter. Du finder nemlig alt fra smykker besat med en masse små zirkonia til smykker med en stor flot facetsleben zirkonia, som med sikkerhed vil fange alles opmærksomhed. Når det kommer til smykker besat med cubic zirkonia finder du dem i mange forskellige prisklasser og typer af smykker. Vores sortiment byder på vielsesringe med zirkonia men du finder også halskæder, øreringe, armbånd, ringe og vedhæng besat med zirkonia.
 

Smykker til enhver smag

En zirkonia er en enormt alsidig sten, og du finder derfor mange forskellige typer smykker, hvor stenen indgår i designet. En enkelt zirkonia kan give et underspillet udtryk, som egner sig enormt godt til hverdag, men du finder også smykker, hvor zirkoniaen er omdrejningspunkt for designet. Et sådant smykke vil for alvor få dig til at funkle og sikre, at du skiller dig ud.