Forgyldte Armbånd

Forgyldt
View as Grid List

Varer 1-45 af 152

Page
pr. side
Set Descending Direction
 1. byBiehl - Coco Perle Armbånd - Forgyldt
  byBiehl - Coco Perle Armbånd - Forgyldt
  595 kr
 2. byBiehl - Jungle Vine Armbånd - Forgyldt
  byBiehl - Jungle Vine Armbånd - Forgyldt
  795 kr
 3. byBiehl - Jungle Vine Sparkle Armbånd - Forgyldt
  byBiehl - Jungle Vine Sparkle Armbånd - Forgyldt
  895 kr
 4. byBiehl - Posy Armbånd - Forgyldt
  byBiehl - Posy Armbånd - Forgyldt
  995 kr
 5. byBiehl - Rainbow Sparkle Armbånd - Forgyldt
  byBiehl - Rainbow Sparkle Armbånd - Forgyldt
  995 kr
 6. byBiehl - Scarlett Perle Armbånd - Forgyldt
  byBiehl - Scarlett Perle Armbånd - Forgyldt
  695 kr
 7. byBiehl - Sparkle Armbånd - Forgyldt
  byBiehl - Sparkle Armbånd - Forgyldt
  895 kr
 8. byBiehl - Sweet Love Armbånd - Forgyldt
  byBiehl - Sweet Love Armbånd - Forgyldt
  695 kr
 9. byBiehl - Together Family 3 Armbånd - Forgyldt
  byBiehl - Together Family 3 Armbånd - Forgyldt
  895 kr
 10. byBiehl - Together Family 4 Armbånd - Forgyldt
  byBiehl - Together Family 4 Armbånd - Forgyldt
  895 kr
View as Grid List

Varer 1-45 af 152

Page
pr. side
Set Descending Direction
Forgyldte armbånd er perfekt til dig, som ønsker et armbånd, som både kan bruges til hverdag og fest. Forgyldte armbånd er som regel billigere end guldarmbånd, og du kan derfor finde et smukt forgyldt armbånd i alle prisklasser. Vores udvalg af forgyldte armbånd rummer et stort udvalg af forskellige styles, så du kan finde et, der komplimentere din personlige stil uanset, hvad du er til. Du kan gå på opdagelse i vores udvalg af helt simple armbånd, der helt sikkert vil fuldende ethvert hverdags-look eller kaste din kærlighed over et mere vovede armbånd med finurlige former og funklende sten.
 

Mix og match dine metaller for et unikt look

Ønsker du at skabe et unikt look, kan du mixe flere forskellige armbånd i forskellige materialer for et personligt udtryk. I dag er det helt almindeligt at bære både sølv og guld smykker samtidig, og du kan endda finde styles, hvor flere materialer er kombineret. Brug dit forgyldte armbånd sammen med en af vores mange læderarmbånd for et råt og edgy look, eller kombinér det med en simpel forgyldt armring for et klassisk og elegant look. Ved at kombinere forskellige metaller, kan du skabe et unikt look, som er helt perfekt til mere festlige anledninger.
 

Forgyldning

Forgyldte smykker er noget, som du finder hos rigtig mange af vores mærker. Det er nemlig en måde, hvor du kan få et smykke, der på mange måder ligner et guldsmykke, men til en pris, hvor de fleste kan være med. En forgyldning er en overfladebehandling, hvor et lag guld lægges på et smykke, der typisk er lavet af sølv. En af ulemperne ved forgyldninger i modsætning til guld er, at forgyldning med tiden slides af smykket. En forgyldning kan ikke forventes at holde for evigt, men et forgyldt vil stadig kunne følge dig i mange år, hvis du sørger for, at smykket ikke udsættes for væsker og opbevares i deres smykkeæske, når de ikke anvendes.
 

Gaven til studenten og konfirmanden

Forgyldte armbånd er gaveidéen til studinen eller konfirmanden. Du finder armbånd i forskellige prisklasser og designs, så du kan sikkert finde et, der passer til dine ønsker. Særligt populært til konfirmationer og studentergilder er marguerit-armbåndet, et klassisk perlearmbånd eller et armbånd med et unikt vedhæng, der passer til gavemodtageren. Med et forgyldt armbånd er du sikker på at finde en gave, som kan følge modtageren i mange år, og de vil med glæde kunne kigge på armbåndet og mindes deres store dag.
 

Find inspiration til ønskelisten

Mangler du inspiration til dit kommende smykkekøb, kan du med fordel tage en kig på vores side, hvor du finder et væld af forskellige smykketyper, designs og farver, så du kan finde lige netop det, du gerne vil have på ønskelisten. Vi forhandler et stort udvalg af forskellige smykker, hvor du kan finde alt fra armbåndet til barnedåben, signetringen til manden i dit liv, en trendy halskæde til teenagepigen eller et par smukke diamantøreringe til en helt særlig kvinde. Uanset hvad du er på udkig efter, kan du helt sikkert finde det her hos os. Hvis du skulle være i tvivl om noget, kan du altid kontakte vores kundeservice på kundeservice@aveny.dk, hvor vi vil besvare dine spørgsmål hurtigst muligt. Du kan også kigge forbi en af vores butikker i Storkøbenhavn, som forhandler udvalgte mærker i vores sortiment.