Nyheder

View as Grid List

Varer 1-45 af 1249

Page
pr. side
Set Descending Direction
View as Grid List

Varer 1-45 af 1249

Page
pr. side
Set Descending Direction

Nyheder 

Hos Aveny får vi hele tiden nye smykker og ure i kollektionerne. Nedenunder kan du se de spændende nyheder. Du skal altid kunne gå på opdagelse i vores sortiment af nyheder, og vi har derfor samlet vores nye varer på en side. Du vil løbende kunne finde ny inspiration til dit næste smykkekøb i takt med, at der kommer nye produkter her på siden. 
 

Varierende udvalg af nye smykker 

Vi vil gerne kunne overraske og inspirere vores kunder, og det er derfor vigtigt for os, at der løbende kommer nye smykker til siden. Vi vil gerne være sikre på, at der er smykker til enhver smag, anledning og prisklasse, så vi udvider konstant vores sortiment, så du kan finde noget der passer til dig eller den, som du ønsker at forære en smuk gave. Vi har et stort udvalg af forskellige mærker, hvor du blandt andet kan finde klassikere som Georg Jensen og Lund Copenhagen, men derudover har vi også mere moderne mærker så som, Nordahl Jewellery, Mads Z og Julie Sandlau. Du vil derfor altid kunne find et mix af klassiske og mere trendbaserede smykker her hos os.
 
Vi har naturligvis smykker til både mænd, kvinder og børn, men samtidig forhandler vi også ure samt dåbsgaver, så du kan finde noget på shoppen uanset hvilken anledning eller alder, som du shopper til. 
 

Returret og kyndig vejledning 

Vi vil naturligvis gerne sikre os, at du finder det som du søger, og derfor sidder vores kundeservicemedarbejdere klar ved telefonerne i hverdagene mellem 09:30-18:00. Du kan ringe til dem på tlf. 35 83 00 77, og de sidder klar til at at besvare de spørgsmål, du måtte have. Når du køber for 300kr., sørger vi desuden for at sende din pakke kvit og frit. Såfremt du skulle fortryde dit køb, har du 14 dages fuld returret.