Dåbsgaver

View as Grid List

Varer 1-45 af 655

Page
pr. side
Set Descending Direction
View as Grid List

Varer 1-45 af 655

Page
pr. side
Set Descending Direction
Giv en unik gave til barnets første store fest. En sparebøsse er en populær gave, og børn har glæde af dem i rigtig mange år frem. Vi har et stort udvalg af forskellige motiver, hvor du finder alt fra transportmidler og dyr til figurer og bygninger. Du finder både noget til drenge og piger. Du kan også finde dåbsrør - en speciel måde at opbevare dåbsattesten på. 
 
I dagens Danmark findes der ikke længere nogle regler for, hvad man skal give i dåbsgave. Traditionelt gives der ofte smykker eller sparebøsser, men i dag vælger mange også at forære mere praktiske gaver såsom en gåvogn, DUPLO, bøger eller bestik. Det er de færreste ting, babyen kan få glæde af med det samme, og derfor kan det være en god ide at købe noget, som han eller hun kan bruge lidt senere i livet. Er det din bedste veninde eller kammerat, der har fået barn, så vil det til gengæld være oplagt at forære barnet noget, som kan gemmes for altid. Således vil barnet vokse op og altid blive mindet om, at gaven er fra dig.
 

Find den rette dåbsgave her

Dåben er et af de første, store øjeblikke for dit barn. Her samles venner og familie omkring den nyfødte, for at fejre hans eller hendes ankomst til verden, og for at forære barnet sit nye navn. Det er altså en stor dag, ikke mindst for forældrene, og derfor gælder det om at komme med en fin gave, som de vil blive glade for. Det kan være svært at finde på den perfekte dåbsgave, især hvis du gerne vil give noget, som alle andre ikke også giver. Hvilken gave du giver, afhænger ofte også af, hvor tæt et forhold du har til barnet og forældrene. Jo tættere I er, desto mere personlig må gaven gerne være, og her menes derfor ikke tøj eller legetøj, som barnet alligevel hurtigt ”vokser fra”. Vælg en gave, som aldrig behøver at blive skiftet ud, men som altid vil minde barnet om dig. Det er lige præcis, hvad du kan finde her hos Aveny. Vi har et flot udvalg af dåbsgaver i unikke designs, som flot kan stå og pynte på barnets værelse de næste mange, mange år.
 

Stort udvalg af klassiske barnedåbsgaver

Hos Aveny har vi gjort os umage med at udvælge nogle smukke og klassiske dåbsgaver, som barnet kan beholde for altid. Du finder sparebøsser i sølv eller fortinnet, der er lavet i de sødeste og mest uimodståelige designs. Nogle af dem er formet som velkendte figurer, imens andre er formet som nuttede bamser, elefanter med store ører, en bedårende flodhest eller noget helt andet. En sparebøsse er en fin ting at give, og lægger du en mønt deri, så har du påbegyndt barnets allerførste opsparing.
Er det ikke lige en sparebøsse, du går og drømmer om at give til den kommende barnedåb, så kan du også overveje at købe et flot dåbsrør. De dåbsrør du finder hos os, er utroligt søde i designet, og heri kan forældrene opbevare barnets dåbsattest og være sikker på, at den ikke forsvinder i mængden af andre dokumenter derhjemme. Den skal naturligvis placeres på barnets værelse som en pyntegenstand til evigt minde om dengang, barnet fik sit navn.
 

Køb et smykke til barnedåbsgave

Er du lidt på bar bund omkring valget af barnedåbsgave, så forstår vi det godt. Du vil sikkert gerne sikre dig, at gaven er helt perfekt til anledningen, og det kan være svært at vælge. Heldigvis kan du finde en masse gode bud, og overvejer du at give et smykke, så har vi også det. På vores side med børnesmykker kan du finde en masse søde halskæder og armbånd til piger, som barnet kan bruge, når hun bliver lidt større. Vi har nogle helt klassiske smykker med fine vedhæng, men også mere eventyrlige smykker, hvor dyr og sjove figurer er en del af designet.
 
Køb den dåbsgave du bedst synes om, når du handler for 300kr så sender vi din bestilling gratis. Hvis du skulle have nogle spørgsmål eller brug hjælp, sidder vores kundeservicemedarbejdere klar til at hjælpe dig over telefonen. Du kan fange dem på 35 83 00 77 - alle hverdage mellem 09:30-18:00. Skulle du fortryde dit køb, har du altid 14 dages returret.