Nordahl Andersen Smykker

Nordahl Andersen
Vi kan ikke finde nogle produkter, der passer til dine valg. Kontakt gerne kundeservice@aveny.dk så vi kan hjælpe med at finde det du søger.
Nordahl Andersen er et dansk smykkehus, som repræsenterer mere en 14 brands, hvor du blandt andet kan finde Siersbøl, Joanli Nor, Nordahl Jewellery og SON of NOA. Nordahl Andersen er en dansk, familieejet smykkevirksomhed, som blev grundlagt i 1984. Nordahl Andersen spænder over et stort produktsortiment, hvor du kan finde alt fra smykker til kvinder, børn og mænd til gaveartikler og julepynt. Nordahl Andersen laver gaver, som er egnet til hele familien og til hjemmet. Blandt deres populære designs finder du eksempelvis deres mange sparebøsser og bordflag - den perfekte dåbsgave. Nordahl Andersen er særligt kendt for deres klassiske designs til fornuftige priser. 
 
Nordahl Andersen laver gaver som er egnet til hele familien og til hjemmet. Blandt deres populære designs finder du eksempelvis deres mange sparebøsser og bordflag. Nordahl Andersen er kendt for deres klassiske designs til fornuftige priser. 
 
Den klassiske dåbsgave  
Dåbs- og navngivningsgaver har altid været enormt traditionsbundet, hvor smykker, bordflag, smykkeskrin og sparebøsser er særligt populære i forbindelse med valget af en gave, der skal følge guldklumpen i livet. Nordahl Andersen er en velkendt og klassisk spiller, når det kommer til dåbsgaverne. Du finder en masse skønne motiver blandt Nordahl Andersens designs, så du kan finde noget, der passer til dine præferencer og ønsker. 
 
Find dit næste Nordahl Andersen-produkt hos Aveny 
Kender du en eller er du selv interesseret i en varer fra Nordahl Andersen, så behøver du ikke at kigge meget længere. Aveny har nemlig et stort sortiment fra Nordahl Andersen og smykkehusets mange andre mærker, så uanset om du er på udkig efter den helt rigtige dåbsgave eller et smukt smykke til dig selv, så kan du sikkert finde det hos os. Vores brands er nøje udvalgt for at sikre, at vi har et bredt og varieret udvalg.
 
Har du brug for hjælp? 
Er du i tvivl om noget i forbindelse med din bestilling, så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 35 83 00 77, så sidder en af vores søde kundeservicemedarbejdere klar til at hjælpe dig. Når du bestiller for 300kr på siden, så sørger vi for at sende dine varer kvit og frit. Og skulle du mod forventning fortryde dit køb, så har vi altid 14 dages returret.