ClickCease

Tissot Ure

Tissot
View as Grid List

19 varer

pr. side
Set Descending Direction
View as Grid List

19 varer

pr. side
Set Descending Direction
Tissot er en af de mest kendte Schweiziske ur-mærke, som blev grundlagt tilbage i 1853, og i dag er Tissot en del af Swatch Group, som er den største Schweiziske ur-producent og distributør. Tissot er kendetegnet ved innovation, Schweizisk kvalitet og unikt design. Det som kendetegner Tissot er, at de har været revolutionerende indenfor produktion og design af ure helt tilbage fra 1853, hvor de producerede et lommeur med to tidszoner til deres revolutionerende touch screen teknologi - Tissot T-Touch. Vi har et udvalg af Tissot ure til mænd og kvinder, så dyk ned i vores udvalg af Tissot ure og finde det, som passer til dig. 
 
Ure fra Tissot uanset om det er dameure eller herreure, er avancerede og altid af den bedste kvalitet mens prisen stadig ligger på et fornuftigt niveau taget kvaliteten i betragtning. Med et ur fra Tissot får du altså et ur, hvor funktionalitet, materialer og design er i fokus, og du får derfor et ur med en masse funktionaliteter i et flot design. Uret er derfor perfekt til kvinden eller manden, der har behov for et ur, hvor man kan mere end at læse klokkeslættet. Mange af urene er nemlig udstyret med kompas, barometer, termometer og højdemåler, som aktiveres via T-Touch teknologien. Du finder naturligvis også ure med færre funktionaliteter, så uanset du kan med sikkerhed finde et ur, der passer til dine ønsker.

Stilsikre, kvalitets ure 

Hvis du ønsker et stilsikkert ure, hvor teknologi og design går op i en højere enhed, så er det Tissot urene, som du skal kigge på. Vi har et stort udvalg af forskellige ure, hvor du finder alt fra ure med innovativ teknologi til klassiske ure med simple urskiver. Der er med andre ord noget for enhver smag. Den Schweiziske kvalitet sikre dig, at det er et ur, der kan følge dig i mange år. Desuden er det ure, som sjældent går af mode, da kvalitet, design og teknologien er bærende elementer i alle designs. 
 
Udover Tissot forhandler vi naturligvis et stort udvalg af andre urmærker for at sikre, at der er noget for enhver smag og i forskellige prislejer. Blandt andre mærker finder du blandt andet Casio, Arne Jacobsen, Gucci og Skagen
 

Få hjælp og kyndig vejledning  

Vi vil gerne sikre os, at du har de nødvendige informationer inden du køber dit næste ur. Du kan derfor altid ringe til vores kundeservice, som vil være behjælpelige med at besvare de spørgsmål, som du måtte have. Hvis du gerne vil se nogle af vores ure inden, du køber dem, kan du altid kigge forbi en af vores butikker i Storkøbenhavn, hvor vores personale kan vejlede dig, så du kommer hjem med et ur, der netop passer til dine behov og ønsker til design.