Pure Leaf Smykker

Vi kan ikke finde nogle produkter, der passer til dine valg. Kontakt gerne kundeservice@aveny.dk så vi kan hjælpe med at finde det du søger.
PureLeaf er en hyldest til detaljen, individualiteten og det personlige udtryk. Inspirationen til brandet er fundet i den brasilianske natur, og hvert enkelt smykke er helt unikt. PureLeafs design proces tager afsæt i den brasilianske natur, og alle smykkerne er håndlavet efter bæredygtige principper. PureLeaf er et mærke som kombinerer æstetisk design med en etisk og bæredygtig tilgang til mode. Smykkerne produceres med respekt for natur, miljø, og de mennesker, som er en del af produktionen, og alle smykkerne er helt unikke, så du får her et smykke, som ingen andre har. 
 

Unik produktion skaber unikke smykker 

PureLeaf smykker skal betragtes som små unikke kunstværker. Smykkerne fremstilles i Brasilien, hvor organisk materiale belægges med 18 karat guld, hvidgul eller sort rhodineret guld. Materialerne indsamles hovedsagligt fra de midt-vestlige regioner af Brasilien, hvor savannelandskab møder tropisk og frodig regnskov. Blade og grene indsamles og fungerer som kernen af smykkerne. Smykkerne er derfor helt unikke, da hvert enkelt blad er ligesom et fingeraftryk nemlig helt sit eget. Bladene og grenenes karakter bevares ned til den mindste detalje, og da smykkerne er håndlavede, er det muligt at bevare bladets skønhed og lethed uden, at smykket bliver skrøbeligt. Smykkerne fra PureLeaf byder på organiske former med afsæt i den brasilianske natur, hvor du finder alverdens forskellige bladmotiver, som omdrejningspunkt for smykkernes design. 
 

Smykker til enhver lejlighed 

Smykkerne fra PureLeaf er velegnet til enhver anledning, sæson eller højtid. Det er et personligt smykke, og er perfekt til kvinden der ønsker et unikt design. Forær smykket i fødselsdagsgave, julegaver, til valentinsdag eller som en “bare fordi”-gave til en du holder af. Dyk ned i PureLeaf universet og forelsk dig i de bæredygtige smykker inspireret af den brasilianske natur. 
 

Forelsk dig i Avenys store udvalg 

Du finder et kæmpe udvalg af smykker til kvinder, mænd og børn samt masser af forskellige typer ure hos os. Vi er leveringsdygtige i mange forskellige styles, så du kan med garanti finde noget, som passer til dine præferencer eller til det næste gavekøb. Vi har smykker i mange forskellige prisklasser, så du kan finde noget til enhver lejlighed. Vi sidder desuden klar til at hjælpe dig, såfremt du skulle have nogle spørgsmål, og vi kan fanges på tlf. 35 83 00 77. Du kan desuden få sendt dine køb kvit og frit, når du shopper for over 300kr. Vi tilbyder 14 dages returret, hvis du skulle fortryde dit køb.