Paul Hewitt Ure

Paul Hewitt
Vi kan ikke finde nogle produkter, der passer til dine valg. Kontakt gerne kundeservice@aveny.dk så vi kan hjælpe med at finde det du søger.
Paul Hewitt er et velkendt tysk brand, der tilbyder smykker og ure inspireret af den maritime verden. Brandet har sine rødder i maritimt design, og det gennemgående for alle kollektionerne af både smykker og ure. 
 
Navnet fra Paul Hewitt stammer tilbage fra starten af det tyvende århundrede, hvor en engelsk skrædder grundlagde en herre tøjsbutik i Oldenburg i Tyskland. Han havde en passion for british elegance og tysk kvalitet. Da Hewitt’s tip-oldebarn startede egen virksomhed hørte han om hans tip-oldefars historie og besluttede sig for, at kalde den tyske virksomhed Paul Hewitt. Han har fastholdt traditionerne fra sine forfædre, og arbejder derfor med at skabe unikke kvalitetsprodukter med et nordisk twist af elegance. 
 

Klassiske ure med maritime detaljer 

Paul Hewitt er unikke ure, hvor maritime detaljer er grundlag for designet. Urene er klassiske i deres udtryk, og du finder et mix af forskellige designs med både læder og metal remme. Selve urskiverne har det til fælles, at de alle er lavet i et klassisk design, og du kan derfor være sikker på, at du får et klassisk og elegant ur. På grund af urenes enkle designs, kan du være sikker på, at uret gør sig godt til hverdag, og mange ville kunne bære uret. Med et Paul Hewitt ur er du sikret en god kvalitet, hvor kun de bedste materialer er valgt. 
 

Match dit ur med et elegant armbånd 

Udover ure finder du også et udvalg af forskellige accessories, som matcher dit ur. Det maritime univers går igen hos Paul Hewitts accessories. Her finder ud et udvalg af armbånd, hvor ankeret er det bærende element i designet. Ankeret er et symbol, som går igen i alle Hewitts designs, og er inspireret af deres tætte placering på havet. Ankeret er et symbol på håb samt et fast holdepunkt i livet. Derfor kan Paul Hewitts armbånd være et smukt symbol på kærligheden. Hvis du vil tilføre lidt ekstra til dit armbåndsur, kan du med fordel kombinere det med en af de skønne armbånd fra mærket. 
 

Har du brug for hjælp? 

Er du I tvivl om, hvilket af vores ure, som passer bedst til dine ønsker kan du altid kontakte os på tlf. 35 83 00 77. Her sidder vores kundeservicemedarbejdere klar til hjælpe dig med dit næste køb. Du kan desuden dykke ned i vores store sortiment af ure og smykker, hvor du blandt andet finder mærker så som Michael Kors, Tissot og Casio