Olivia Burton Ure

Olivia Burton
View as Grid List

Varer 1-45 af 84

Page
pr. side
Set Descending Direction
View as Grid List

Varer 1-45 af 84

Page
pr. side
Set Descending Direction

Olivia Burton er et britisk brand, der er grundlagt af de to veninder Jemma og Lesa. Brandet har eksisteret siden 2011, hvor begge piger sagde deres respektive jobs op for at forfølge drømmen om at designe unikke ure og smykker til kvinder. Deres fælles lidenskab og ikke mindst kærlighed til design er det, der har sikret deres succes den dag i dag. De begyndte med at lave deres egne designs hjemme fra køkkenbordet, og de var ikke længe om at beslutte, at brandet skulle hedde Olivia Burton – opkaldt efter Lesas tante, hvis spirituelle energi var til stor inspiration for pigerne. De enestående designs bliver i dag kreeret i deres London-studie, hvor pigerne sammen med deres team sikrer, at hvert et ur og smykke er finjusteret til perfektion. Olivia Burton værner i høj grad om miljøet, og derfor stræber de hver dag efter at blive mere miljøbevidste ved blandt andet at skabe produkter, der holder i mange år.

Olivia Burton hos Aveny

Der er ingen tvivl om, at Olivia Burton designer ure som ingen andre. Hvert et ur har sine helt egne, karakteristiske detaljer, og det er lige præcis det, der gør brandet til noget særligt. Fra mærket finder du både ure med remme i rustfrit stål, meshlænke og forskellige farver af læder. Det er især i urskiven, at detaljerne ligger. Her er der virkelig kræset for de enestående designs, hvor især blomster og bier udgør de dekorative motiver. Urene fra Olivia Burton henvender sig unægteligt til dig, der gerne vil have et feminint ur, som du kan bruge til både hverdag og fest.
 
Priserne gør desuden urene til oplagte gaveideer, hvis du føler for at forkæle kæresten, veninden eller søsteren. Har du brug for at se nærmere på nogle af vores mange andre ur-brands, inden du beslutter dig, så kan du se dem alle her.

Køb Olivia Burton og få kyndig vejledning

Det kan være svært ikke at forelske sig i et ur fra Olivia Burton, og har du fundet et, du bare er nødt til at eje, så kan du bestille det her fra siden i dag. Vi giver dig fragten med helt kvit og frit, hvis du handler for mere end 300 kr. Du er naturligvis også altid velkommen til at kigge forbi en af vores fysiske butikker i nærheden af København. Her kan du se vores produkter helt tæt på og få den rådgivning og vejledning, du eventuelt har brug for. Med et Olivia Burton-ur omkring håndleddet er der ingen tvivl om, at du vil møde misundelige blikke på din vej. Vælg derfor din favorit her fra siden i dag.