Nuran Smykker

View as Grid List

1 Item

pr. side
Set Descending Direction
View as Grid List

1 Item

pr. side
Set Descending Direction
Nuran blev grundlagt tilbage i 1998, hvor ejeren af samme navn åbnede sit første lille værksted. Nuran er uddannet juvelfatter og guldsmed, og du finder derfor smykker i kvalitetsmaterialer med sans for detaljen. I begyndelsen lå fokus på design og fremstilling af vielsesringe. Mærket er stærkt specialiseret indenfor produktionen af vielsesringe, men har senere udvidet produktionen, og de laver nu fortryllende smykkekollektioner samt funklende, smukke brillantsmykker. Nuran er et smykkemærke, som vægter de gamle håndværkstraditioner indenfor guldsmedebranchen højt, og de går ikke på kompromis med kvaliteten i deres designs. Du er er derfor sikker på, at ethvert Nuran smykke kan følge dig i mange år uden, at stilen går af mode. 
 

En verden af kærlighed 

Nuran ringe er designet med traditionerne i fokus, og med håndværksmæssig stolthed, og de fokusere på, at vielsesringene er af et tidsløst design, som ikke mister sin æstetiske værdi over årene. Vielsesringe skal kunne bæres igennem årtier, og disse ringe er et symbol på kærligheden mellem to mennesker, og Nurans vielsesringe er for dig, som ønsker en kvalitetsring i et klassisk og tidsløst design. Vielsesringene er designet i hvidguld og rødguld, og du kan finde ringene med forskellige overflader, så dine personlige ønsker tilgodeses i valget af vielsesringe. 
 

Smykker til enhver anledning 

Vi er vilde med smykker, og hvordan et smykke kan være symbol på kærligheden mellem to mennesker. Smykker er også den idéelle dåbsgave, konfirmationsgave eller en “bare fordi”-gave til en du holder af, og Aveny har et stort udvalg af mærker og styles i forskellige prisklasser, så du kan finde smykker til enhver anledning. Udvalget rummer alt fra simple hverdagssmykker, dåbsgaver og vielsesringe til funklende og iøjnefaldende smykker, der er enhver fest værdig. Dyk ned i vores unikke smykke univers og forelsk dig i vores udvalg. Har du brug for at returnere en vare? Så er det intet problem, da vi har 14 dages returret på alle varer.