Nordahl Jewellery Smykker

Nordahl Jewellery
Vi kan ikke finde nogle produkter, der passer til dine valg. Kontakt gerne kundeservice@aveny.dk så vi kan hjælpe med at finde det du søger.

Nordahl Jewellery 

Nordahl Jewellery er et moderne og stilfuldt smykkebrand fra Nordahl Andersen i ægte sølv. Det er et mærke med fokus på høj kvalitet og et stilrent design, der gør smykkerne anvendelige til mange forskellige anledninger. Mærket byder på et væld af forskellige smykker, hvor du blandt andet kan finde ørestikker, creoler, halskæder, armbånd og ringe. Smykkerne er lavet i ægte sølv med forskellige overfladebehandlinger og smukke sten, der gør hvert enkelt smykke unikt.  
 

Dansk design til fordelagtige priser 

Nordahl Jewellery er dansk design, når det er bedst. De formår at sammenflette god kvalitet, interessant design og moderne, skandinavisk minimalisme. Nordahl Jewellery inviterer dig ind i et univers af diskrete smykker, der tilfører noget til ethvert outfit, men de tilbyder desuden også mere iøjnefaldende og anderledes smykker, som er perfekte til kvinden, der ikke er bange for at skille sig ud. Nordahl Jewellery er simpelt, funktionelt og passer ind i den skandinaviske design æstetik. Du finder et stort udvalg af Nordahl Jewellery smykker hos Aveny, og det er desuden muligt at finde smykker i mange forskellige prisklasser. 
 

Gaveinspiration til flere anledninger

Smykker er særligt populære som gaver til mange forskellige anledninger og her passer Nordahl Jewellery perfekt, da deres moderne og stilfulde smykker er egnet til mange forskellige typer kvinder. Smykkerne fås i mange forskellige prisklasser og designs, så du kan med garanti finde noget, som både egner sig til konfirmationsgaven, studentergaven, fødselsdagsgaven og julegaven. Da mange af smykkerne er i et simpelt design, er det desuden smykker, som med fordel kan bæres til hverdag, og du får derfor meget ud af dine smykker. 
 

Aveny er altid klar til at hjælpe dig med din næste bestilling 

Hos Aveny er du altid sikker på, at en af vores kundeservicemedarbejdere kan hjælpe dig, hvis du skulle have nogle spørgsmål eller brug for inspiration til dit næste smykkekøb. De sidder klar ved telefonerne i hverdagene 09:30-18:00, og du kan fange dem på tlf. 35 83 00 77. Bestiller du for over 300kr er fragten gratis, og skulle du fortryde dit køb, har du altid 14 dages returret. 
 
Hvis du har lyst til at se smykkerne i virkeligheden anbefaler vi dig at kigge forbi en af vores Aveny butikker i Storkøbenhavn, hvor du kan finde mange af vores forskellige varer. Her kan en af vores mange medarbejdere hjælpe dig med at finde det du søger, som stemmer overens med dine præferencer.