Maserati Ure

View as Grid List

Varer 1-45 af 74

Page
pr. side
Set Descending Direction
View as Grid List

Varer 1-45 af 74

Page
pr. side
Set Descending Direction
Du kender sikkert allerede til Maserati i form af luksusbilerne, der kun er til at komme i nærheden af, hvis man har en formue liggende på kistebunden. Historien om Maserati begyndte tilbage i 1914 i Bologna i Italien. Dengang blev den produceret som en racerbil, men her skal det slet ikke handle om Maserati-biler, men derimod de smukke Maserati-ure. Maserati-urene er ejet at Morellato Group, der ligeledes bliver produceret i Italien, hvor det stolte håndværk og eksklusive materialer er en vigtig del af produktionen.
 
Måske er du nysgerrig efter at vide, om Maserati-bilerne og smykkerne overhovedet har noget med hinanden at gøre? Svaret er ja. Urene bliver nemlig designet i tæt samarbejde med bil-giganten, hvorfra hele inspirationen til urene derfor kommer. Den ikoniske trefork, der er bilernes logo, finder du også på alle urene i urskiven, og dermed ses den tætte forbindelse imellem de to.  
 

Stort udvalg af Maserati-ure

Vi forsøger at favne bredt i vores udvalg af brands og produkter, og derfor er vi meget stolte af at kunne præsentere ure fra Maserati lige her. Vi synes nemlig, det er ure, der udstråler masser af power og maskulinitet, og derfor er et Maserati-ur til dig, der ikke er bange for at sætte et modestatement via dit ur. Mange af urene er lavet i markante designs, der skaber blikfang på din arm, men foretrækker du et ur, der er en smule mere nedtonet, kan du også finde det her på siden. Urene fås med både læderrem i forskellige farver, lænker i farvet aluminium, guld, eller gråt stål, samt i meshlænker også i forskellige farver. Ligeledes finder du urskiverne i mange forskellige designs. Nogle er hvide, imens andre er sorte, mørkeblå, grå eller rød, og du vælger selv, om urskiven skal være helt simpel eller indeholde smarte detaljer som kronograf og datovisning.
 

Brug dit Maserati-ur til hverdag og fest

Fra Maserati finder du så stort og varieret et udvalg af ure, at det gør det muligt for dig at vælge det perfekte ur, hvad end du mangler et til hverdagsbrug eller festlige anledninger – eller begge. Et ur fra Maserati er oplagt at bruge som accessory, og ikke kun som et ur, hvorpå du skal holde øje med tiden. Med de smukke designs kan du nemlig udtrykke din personlige stil, og den du er, hvad end du er til et sporty ur, der er fyldt med detaljer, eller du foretrækker et mere klassisk og simpelt udtryk. Der er naturligvis ingen tvivl om, at hvis du er den heldige ejer af en Maserati-sportsvogn, så skal du også eje et ur, der på sin egen unikke måde matcher din bil. Så bliver det ikke meget bedre.
 

Bestil i dag

Måske er du på jagt efter et nyt ur til dig selv, eller det kan være, du kender en, der fortjener en rigtig god gave? Hvad end årsagen er, så synes vi, du skal købe et Maserati-ur her fra siden. Vi tilbyder altid gratis fragt, når du bestiller for over 300kr, og du har 14 dages returret.
 
Du er også altid velkommen i en af vores fysiske butikker, hvis du gerne vil se vores ure helt tæt på, inden du beslutter dig. Alle vores butikker er placeret i nærheden af København, og her står vi klar med rådgivning og vejledning, hvis du skulle have brug for det. Har du spørgsmål på stående fod, kan du også give os et kald på tlf. 35 83 00 77.