Joanli Nor Smykker

Joanli Nor
Vi kan ikke finde nogle produkter, der passer til dine valg. Kontakt gerne kundeservice@aveny.dk så vi kan hjælpe med at finde det du søger.

Joanli Nor 

Joanli Nor er et dansk smykkemærke fra smykkehuset Nordahl Andersen, og Joanli Nor universet udstråler eksklusivitet, og de følger i høj grad trends, så du er helt sikker på at få et moderne og tidssvarende smykke. Joanli Nor er et elegant og sofistikeret smykkebrand, hvor der ligger masser af personlighed bag brandet. Smykkerne er tidsløse og moderne på en og samme tid, hvilket gør det muligt at finde smykker, som passer til både hverdag og fest, da smykkerne fordrer talrige kombinationsmuligheder. Fælles for Joanli Nor smykker er deres feminine, moderne og elegante linjer, hvorfor smykkerne i særdeleshed egner sig til kvinden der værdsætter et elegant men iøjnefaldende smykke. De feminine og elegante smykker fungerer både perfekt med et par jeans og en sweater men kan også sagtens bæres med festkjolen til nytår. Du finder derfor nogle smukke og alsidige smykker fra Joanli Nor, som med garanti vil vække glæde hos dig selv eller en heldig gavemodtager. 
 

Uendelige kombinationsmuligheder 

Mange af Joanli Nors smykker kommer i forskellige materialer, og det er derfor muligt at finde smykker til kvinder med forskellige præferencer til materialer. Desuden er der en tydelig sammenhæng på tværs af de mange kollektioner, så det er muligt at kombinerer smykkerne på kryds og tværs. Find dine favoritter og bær dem for sig selv er mix dem med andre smykker for Joanli Nor for et komplet sæt. Joanli Nor er smykker i kvalitetsmaterialer, og du vil med garanti forelske dig i deres funklende univers af zirkoner og smukke former. Mange af smykker er enormt enkle i deres udformning men uden at blive kedelige på grund af de små fine detaljer, som pryder mange af Joanli Nors smykker. 
 

Stort udvalg af kvalitetssmykker 

Hos Aveny arbejder vi på at have et stort sortiment af forskellige smykker i forskellige prisklasser, så du kan finde noget der passer til enhver lejlighed. Vi er leveringsdygtige i smukke detaljerige smykker - passende til enhver fest, simple hverdagssmykker og helt unikke smykkegaver. Du finder altid et stort udvalg af smykker, og vi har alt fra øreringe, ringe, armbånd og halskæder til herresmykker, forlovelsesringe og alt derimellem. Udforsk vores sortiment af smykker og forelsk dig i dit næste køb eller få inspiration til ønskelisten. 
 

Har du brug for hjælp? 

Har du brug for hjælp eller spørgsmål til en varer eller din kommende bestilling, så kan du altid tage kontakte til vores kundeserviceafdeling, hvor der sidder en masse medarbejdere klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte dem i hverdagene mellem 09:30-18:00 på tlf. 35 83 00 77, hvor de sidder klar til at hjælpe dig. Bestiller du for 300kr. får du leveringen kvit og frit. Hvis du skulle fortryde dit køb, er du altid velkommen til at sende din varer retur, da vi altid tilbyder 14 dages returret.