ClickCease

Jaguar Ure

Jaguar
View as Grid List

Varer 1-45 af 175

Page
pr. side
Set Descending Direction
View as Grid List

Varer 1-45 af 175

Page
pr. side
Set Descending Direction

JAGUAR watches er et schweizisk brand, der har eksisteret siden 1938. Også dengang designede de ure med fokus på elegance og præcision, og det er nemlig præcis det, du finder i dag også. JAGUAR er i dag en del af Festina Group, der tilbyder en håndfuld af anerkendte urmærker, og du kan derfor roligt bestille et ur hjem her fra siden velvidende, at du får fingrene i et enestående kvalitetsprodukt. JAGUAR ure er til den kræsne mand eller kvinde, der ønsker et moderne, klassisk ur, som sidder flot og elegant på håndleddet, og som passer til mange forskellige outfits og anledninger. Fra brandet finder du også JAGUAR Watches Special Edition, som er ure med kronograf og andre særlige specifikationer. Går du derfor efter et ur, der er lidt ud over det sædvanlige, så kast dig over en af disse modeller – du vil ikke blive skuffet.

 
Vi tilbyder et varieret udvalg af ure fra JAGUAR her på siden. Du finder ure i forskellige materialer og med forskellige typer remme, så du kan finde et, som passer til dine behov og præferencer. Urskiverne er også meget forskellige. Nogen er blot med ur- og datovisning, imens andre ure kan lidt mere end dét. På trods af det ellers meget klassiske look, så finder du nogle af urene med lidt ekstra kant i form af urskiver i blå, sort eller grøn. Det er blandt andet en af de ting, der gør JAGUAR ure til noget særligt, og dermed også det, der får netop dit nye ur til at skille sig ud i mængden. Brug det ikke kun som en ting, du holder styr på tiden med, men også som en smuk accessory. Urene herfra er små kunstværker i sig selv, og derfor fungerer de i høj grad også som et eksklusivt smykke omkring dit håndled.
 

Et univers af ure

Vi arbejder på at have et stort udvalg af ure i forskellige designs og prisklasser, så vi kan tilbyde ure til mange forskellige typer. Vores udvalg variere fra helt simple ure, hvis primære formål er, at kunne se, hvad klokken er til ure, som er vandtætte og kan måle temperatur og har barometer. Du finder derfor noget for enhver smag, og ure, som dækker vidt forskellige behov. JAGUAR er et mærke, der byder på klassisk design i høj kvalitet, og er derfor egnet til den stilbevidste mand eller kvinde. Er du på udkig efter klassiske ure, har vi desuden mærker så som Arne Jacobsen, Skagen Ure, Tissot og Daniel Wellington.
 
Har du brug for hjælp? Så sidder vi klar til at besvare dine spørgsmål. Du kan fange vores kundeservicemedarbejde i hverdagene i tidsrummet 09:30-18:00, hvor de sidder klar ved telefonerne på tlf. 35 83 00 77. Når du køber for over 300kr, er fragten gratis.
 
Hvis du gerne vil se urene i levende live inden du foretager dig et køb, kan du se et udvalg af vores ure hos en af vores mange butikker i Storkøbenhavn.