Izabel Camille Smykker

Izabel Camille
Vi kan ikke finde nogle produkter, der passer til dine valg. Kontakt gerne kundeservice@aveny.dk så vi kan hjælpe med at finde det du søger.
Izabel Camille er et dansk smykkebrand, der ligger placeret i det nordsjællandske, hvor skandinaviske designtraditioner, høj kvalitet og enkle designs er i fokus.
Brandet er grundlagt af mor og datter, der drømmer om at skabe trendy smykker til kvinder, der sætter pris på høj kvalitet til små penge. I dag består virksomheden af et solidt team af engagerede og passionerede medarbejdere, der tilsammen får Izabel Camille til at gå op i en højere enhed. Smykkerne bliver alle designet med et sofistikeret udtryk og en helt simpel og klassisk elegance.
 
Her er lyse farver samt geometriske former og linjer en fast del af designet, når der to gange om året bliver lanceret en ny kollektion. Alle kollektioner er skabt således, at de smelter perfekt sammen med de tidligere kollektioner. Således er det muligt hele tiden at tilføje nyt til samlingen, som passer med de smykker, du i forvejen har fra brandet.
 

Skab en personlig stil med Izabel Camille

Hos Aveny kan du finde en bred vifte af lækre smykker til kvinder, og Izabel Camille er ingen undtagelse. Herfra finder du unikke smykker lavet i sterlingsølv med en behandlet overflade, forgyldt sølv med 18 karat guld, rosaforgyldt sterlingsølv samt rhodineret sterlingsølv. Mange af smykkerne hos Izabel Camille er forgyldt, men uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du får derfor et smykke, som kan følge dig i mange år.
 
Her på siden kan du vælge imellem både øreringe, vedhæng og armbånd fra det populære Izabelle Camille, og mange af smykkerne er pyntet med perler eller ægte ædelsten som quartz og onyx. De forskellige designs er feminine og elegante, og passer til enhver form for anledning, både til hverdag og fest. Izabel Camille har noget til dem, der er til den romantiske stil, den lidt mere enkle stil og den glamourøse stil, og dermed er det nemt at klæde sig på, uanset om du er på vej til arbejde eller en større begivenhed.
Med de smukke vedhæng er det virkelig muligt at mixe og matche og opnå en helt personlig stil. Og hver gang brandet præsenterer en ny kollektion, kan du tilføje nye vedhæng og skabe helt nye smykker.
 

Dyk ned i vores univers og få kyndig vejledning

Har du forelsket dig i nogle funklende smykker fra Izabel Camille, så kan vi glæde dig med, at du heldigvis ikke skal vente længe på at modtage dem. Du finder leveringstiden på den enkelte varer, og hvis du køber for mere end 300kr., så får du leveringen helt kvit og frit. Hold dig derfor ikke tilbage, men bestil alt det, du har brug for i dag. Vi sidder klar til at modtage din bestilling, og skulle du være nysgerrig på, hvad vi ellers kan tilbyde af brands, så se nærmere på brands så som Julie SandlauSif Jakobs, ByBiehl eller Georg Jensen. Skulle der opstå nogle spørgsmål undervejs, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, som sidder klar på telefon og mail i hverdagene mellem 09:30-18:00.