ClickCease

Festina Ure

Festina
View as Grid List

Varer 1-45 af 84

Page
pr. side
Set Descending Direction
  1. Festina - Ur - Ø43
    Festina - Ur - Ø43
    Special Price 1.078,80 kr Regular Price 1.798 kr
  2. Festina - Chrono Bike Collection 2018 Ur - Ø43
    Festina - Chrono Bike Collection 2018 Ur - Ø43
    Special Price 1.078,80 kr Regular Price 1.798 kr
View as Grid List

Varer 1-45 af 84

Page
pr. side
Set Descending Direction

Med mere end 30 år på bagen har Festina opnået stor anerkendelse for deres smukke ure. Bag Festina er selve Festina-gruppen, der ud over Festina også består af flere andre mærker såsom Lotus, Jaguar, Candino og Calypso. Festina er i dag repræsenteret i mere end 90 forskellige lande fordelt rundt omkring i hele verden, og dette gør dem til absolut førende på området inden for produktion af kvalitetsure til mænd og kvinder. Hovedkontoret ligger i Barcelona, men urene bliver fremstillet på produktionen i blandt andet Schweiz og Spanien.

Måske synes du, at du har hørt ordet Festina i andre sammenhænge end ure, og det kan du også have helt ret i. Festina er nemlig officiel sponsor for det årlige cykelløb Tour De France, og herigennem får de altså også utrolig meget omtale. Festina-ure er indbegrebet af kvalitetsure til favorable priser. Her får du rigtig meget for pengene uden at skulle være bekymret for, om du går på kompromis med kvaliteten eller designet.

Eksklusive dameure fra Festina

Fra Festina finder du nogle fantastisk smukke og feminine ure i et væld af forskellige designs. Her kan du vælge et diskret design, der kun skiller sig ud ved at være eksklusivt at se på, men som ikke ellers gør sig bemærket i form af diverse detaljer.
 
Dog kan du også vælge et lidt større ur, der er mere kraftig i designet og som indeholder forskellige funktioner, som gør hverdagen lidt sjovere og lidt nemmere. Du finder dem i både guld og sølv, rosaguld eller et mix af flere lækre materialer. Ligeledes varierer remmene imellem at være i stål eller læder, og dermed kan du finde et dameur fra Festina, der klæder dig og matcher din personlige stil næsten uanset, hvad du godt kan lide.
 
Hvad end du foretrækker et ur, der er diskret og elegant, eller ikke er bange for, at det bliver for stort og prangende, så find det fra Festina her hos Aveny. Uanset hvad, så er du garanteret et ekstraordinært stykke håndværk, der er lavet i de bedst tænkelige materialer, og hvor der er tænkt over hvert eneste design og hver eneste detalje.

Maskuline herreure fra Festina

Hvad herreure angår, så er det mange af de samme ting, der gør sig gældende her som i dameurene. Dog er der i mange af Festinas herreure tænkt lidt flere detaljer ind i form af funktioner, som eksempelvis kronografer. Mange af herreurene er store og iøjnefaldende, og med et sådan ur på håndleddet kan du virkelig understrege din stil og sætte et personligt modestatement.
 
Eftersom Festina gør sig bemærket inden for sportsverdenen, så bærer deres designs naturligvis også ind imellem præg af dette. Det betyder fx, at Festinas ure ofte har et sportsligt udtryk. Dog formår de stadig at holde fast i det klassiske design, og kombinationen af disse bliver resultatet af et maskulint, men alligevel eksklusivt ur. Du finder herreurene i cool designs spækket med fede og unikke detaljer, som kun Festina formår at designe dem.
 
Selvom vi ved, det næsten lyder for godt til at være sandt, så behøver det ikke være nogen dyr fornøjelse at komme til at eje et ur fra Festina. Priserne er ganske overkommelige, og dermed er et ur her fra siden også en oplagt gaveide til en, du holder af.

Pas godt på dit nye ur

Når du har investeret dine penge i et flot, nyt ur, så gælder det om at vedligeholde det bedst muligt, så du kan have glæde af uret i mange år. Går du med dit ur hver dag, så er det helt uundgåeligt, at det vil samle skidt og snavs, og derfor bør du ind imellem rense uret.
 
For at undgå, at uret samler fugt og risikerer at få fugtskader, bør du ikke have det på i fx svømmehallen eller have det liggende på badeværelset, da det kan skabe kondens. Det bedste du kan gøre for dit ur, er ikke at udsætte det for fugt og alt for meget sollys, og derudover skal det blot tørres af med en fugtig klud og efterfølgende poleres med en tør.

Find kvalitetssmykker og ure

Hos Aveny er vi glade for at kunne tilbyde et flot udvalg af Festina-ure. Det er et utrolig populært og anerkendt mærke, og derfor forstår vi godt, hvis du også falder for et her på siden. Er du lidt i tvivl om, hvilket ur du skal vælge, og vil du gerne lige undersøge alle dine muligheder først, så kan vi heldigvis glæde dig med, at vi også tilbyder en perlerække af andre urmærker.
 
Vælg blandt andet imellem SeikoSkagen og mange flere, hvorfra du ligeledes finder unikke ure fra både danske og udenlandske designere. Det kan også være, du er vild med smykker, og i den forbindelse kan et smukt armbånd være flot ved siden af dit nye ur. Her i vores webshop er mulighederne mange, så dyk ned i dag og find dine favoritter. Når du køber et ur over 300kr, sørger vi for at sende det afsted til dig kvit og frit. Leveringstiden ser du på den enkelte varer, og skulle du fortryde dit køb, har vi 14 dages returret.
 
Er du lidt i tvivl om, hvilken størrelse ur, der klæder dig bedst, så kan du med fordel også kigge forbi en af vores fysiske butikker, hvor du kan prøve uret, inden du køber det. Vi har en hel håndfuld af butikker i nærheden af København, og her hjælper vi dig med glæde med at finde det helt rette ur.