Certina Ure

Certina
Vi kan ikke finde nogle produkter, der passer til dine valg. Kontakt gerne kundeservice@aveny.dk så vi kan hjælpe med at finde det du søger.

Et schweizisk mærke i særklasse

Siden Certina grundlæggelse i 1888 har firmaet præsenteret ure i særklasse. De kendetegnes for schweizisk præcision og godt håndværk. Certina blev stiftet af brødrene Adolf og Alfred Kurth. Brødrene åbnede deres produktion i den schweiziske by Grenchen og ansatte tre medarbejdere, men der gik ikke længe før brødrene var nødt til at ansætte flere medarbejdere til at imødekomme interessen for Certina urene.
 
Certina henter inspiration fra sportens verden, og urene findes derfor i forskellige designs, der både trækker på det klassiske og det sporty. Urmærket kendetegnes ved en høj kvalitet, præcision og elegance, hvorfor store sportsnavne gemmen tiden har båret de eksklusive ure fra Certina. Vores udvalf af Certina ure er bredt og varieret for at imødekomme så mange som muligt. Vi har nøje udvalgt et mix af ure fra Certina for at sikre, at der både er noget til dem, som sætter pris på et klassisk design samt dem, der værdsætter tidens trends.
 

DS Concept

DS var et begreb som Certina introducerede tilbage i 60'erne, og det var en banebrydende teknologi, der var med til at højne kvaliteten af urene betydeligt. DS er en forkortelse af "dobbelt security," og henviser til at uret har en ekstraordinær kvalitet og holdbarhed. DS er enormt modstandsdygtigt overfor slag, stød og de fleste af urene er vandtæt til et tryk på 20 bar.
 

Certinas kendetegn

Skildpadden er blevet et velkendt symbol på mange af Certinas ure. Skjoldet på en skildpadde symboliserer robusthed og holdbarhed, hvilket også er nogle af urmærkets kerneværdier. Skilpaddeskjoldet finder du på flere af Certinas ure.
 

Klassiske ure

Med et klassisk ur fra Certina går du altid helt galt i byen. Du er sikker på at få et kvalitetsur i et stilrent design, som kan bæres til alle anledninger. Et klassisk ur gør det muligt for dig at bære uret i mange år, og du er sikker på, at det ikke går af mode. Certina laver både ure med lænker og læder-remme, så uanset dine præferencer, kan du finde noget, som matcher dine ønsker.
 

Sporty ure til den aktive livsstil

Udover deres klassiske ure byder Certina også på ure, der passer ind i en aktiv hverdag. Urene byder på funktionaliteter, der egner sig til sportens verden og mange af urene egner sig til både dykning og tåler en aktiv livsstil.
 

Gaven til flere anledninger

Et ur kan gives i gave til mange anledninger, og du vil helt sikkert kunne glæde gavemodtageren. Et ur vil være den perfekte gave til konfirmanden, hvor man er på udkig efter et klassisk ur, som kan følge dem i mange år. Desuden kan du forære et ur til mandens runde fødselsdag eller i anledningen af en kollegas jubilæum. Hvis du vælger et klassisk ur fra Certina, er du sikker på, at det passer til flere forskellige aldersgrupper og præferencer.
 

Få vejledning hos vores urmagere

I vores butikker er du sikker på, at du altid kan få kyndig vejledning i forbindelse med købet af dit nye ur. I flere af vores butikker finder du nemlig uddannede urmagere, som kan sikre sig, at du får det helt rigtige ur med hjem. Sammen kan i finde ud af dine behov, ønsker og præferencer og finde lige det ur, som kan gøre din hverdag nemmere.