ClickCease

Aveny Signature

Aveny Signature
View as Grid List

Varer 1-45 af 411

Page
pr. side
Set Descending Direction
View as Grid List

Varer 1-45 af 411

Page
pr. side
Set Descending Direction

Aveny Signature


Aveny Signature er designet og produceret med fokus på de nyeste tendenser, trends og detaljer. Det er en unik kollektion af smykker i guld og sølv, som du kun finder hos os. Kollektionen tager udgangspunkt i tidens trends og tendenser, og vi tilføjer derfor løbende smykker til kollektionen. Du finder et stort udvalg af unikke og skulpturelle ringe, designklassikere med et moderne twist, og smykker som du med sikkerhed ikke kan finde andre steder. Forelsk dig i disse moderne smykker og gå på opdagelse i vores store sortiment af helt unikke smykker.

Karakteristiske designs og unikke smykker
Aveny Signature er kollektionen til kvinden, der ikke er bange for iøjnefaldende smykker og hende, der ønsker sig noget helt unikt. Vi har kræset for detaljerne og skabt nogle karakteristiske smykker, som du med sikkerhed kun finder hos os. I kollektionen finder du nogle helt unikke serier, som vores baguette- og paperclipsmykker, der er smykker som kræver opmærksomhed. Smykkerne er en kombination af klassisk håndværk kombineret med nyfortolkninger, hvilket giver dig et unikt take på smykke klassikere. Det er velkendte former og designs men med en ny tilgang til valg af materialer og sammensætninger.

Smykker til kvinder i alle aldre
Signature kollektionen rummer et stort udvalg af forskellige smykker og med afsæt i forskellige designudtryk. Fælles for smykkerne er, at du kun finder dem hos os, og det er smykker med et karakteristisk udtryk. I kollektionen kan du altid finde ringe, halskæder, vedhæng, armbånd og øreringe, og du finder noget til kvinder i alle aldre. 


Giv et smykke uanset anledning
Et smykke kan gives til mange forskellige anledninger, og det er med sikkerhed noget, som kan skabe glæde i mange år. Smykker er den perfekte gave til den runde fødselsdag, jubilæet, dåben, konfirmationen, bryllupsgaven eller noget helt sjette, og uanset hvad så kan du give en gave, som kan skabe glæde i mange år. Smykkerne fortæller historier om vedkommende dig bærer smykket, og de kan desuden bruges til at mindes personer og særlige stunder. Forær et smykke til en du har nær og hver sikker på at give en gave, som kan bringe glæde mange år ud i fremtiden.