ClickCease

Ombytningsserie - Starlight

Ombytningsserie
View as Grid List

Varer 1-45 af 72

Page
pr. side
Set Descending Direction
View as Grid List

Varer 1-45 af 72

Page
pr. side
Set Descending Direction

Solitaireserien Starlight

En solitaire ring er en klassisk og utrolig smuk forlovelsesring, så går du og overvejer at gå på knæ for din udkårende, så har du fundet den helt rigtige side. Solitaire betyder en ring med en enkelt ædelsten, og den mest klassiske af solitaire ringene har en diamant i en enkelt fatning med grabber. Solitaire ringen er derfor til kvinden, der værdsætter et enkelt og stilrent look. Solitaire ringe formår at fremhæve den kvindelige femininitet og personlighed gennem et tidløst og unikt design, hvilket gør den helt perfekt som forlovelsesring.
 
Smykkerne henvender sig i høj grad til kvinder, der ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller eksklusivitet, og som gerne vil have en ring, der gør sig bemærket på fingeren. Serien består af ringe, vedhæng og ørestikker, som fremstilles i 14 karat rød- eller hvidguld med brillanter. Starlight ringene er omfattet af Avenys unikke ombytningsservice, hvor du har mulighed for at ombytte ringen til en anden ring med en større sten.
 
Vil du også have den elegante og glamourøse stil fra Solitaire smykkerne, så se vores sortiment her på siden. En solitaire ring er en rigtig prinsessering, så hvad end du skal forloves eller blot føler for at fremhæve din kvindelige side lidt ekstra, så er denne type ring muligvis noget for dig.
 

Vedhæng og ørestikker

I Starlight serien finder du desuden et smukt vedhæng og et par skønne ørestikker. På samme måde som ringen, er det muligt at ombytte både ørestikker og vedhæng, så du med tiden kan få en større carat. Lad dine drømme starte med Starlight smykker, hvor du kan få dig et smukt diamantsmykke, som du kan bære samtidig med, at du kan spare op til et smykke med en større sten. Ørestikkerne er et par helt klassiske ørestikker, som er den perfekte gave, der kan følge gavemodtageren hele livet. 

 

Køb en smuk solitaire ring

Solitaire ringe kommer i mange forskellige udgaver. Fælles for dem alle er dog et enkelt og elegant design med en sten på midten. Det er meget individuelt, om man foretrækker guld eller sølv, et mat eller blankt design.
 
En solitaire ring er oplagt som en forlovelsesring, men den er dog ikke kun forbeholdt denne kategori. Mange forærer også denne type ring som en almindelig fødselsdagsgave, eller køber den til sig selv som selvforkælelse. Når du handler for 300kr., afsender vi din nye ring kvit og frit. Hvis det ikke lige er en solitaire ring, som du er på udkig efter, må du ikke glemme vores store udvalg af andre ringtyper.
 
Skulle du have brug for hjælp kan du altid kontakte vores kundeservice eller besøge en af vores butikker i Storkøbenhavn. Så sørger de for, at du får den bedst mulige vejledning til dit næste køb.