Sort Sølv Ringe

View as Grid List

Varer 1-45 af 85

Page
pr. side
Set Descending Direction
View as Grid List

Varer 1-45 af 85

Page
pr. side
Set Descending Direction

Et råt udtryk

Sort sølv ringe har et smukt og unikt udtryk, hvor ringene er overfladebehandlet og derfor får et råt udtryk. Sort Sølv er en generel betegnelse for de smykker, som er behandlet, så de får en mørkere overflade. Smykkernes overflade kan variere fra næsten sort til grålige nuancer, så med en sort sølv ring får du altså et unikt smykke med en smuk overflade. Overfladen opnås gennem aktiv oxidering eller ruthinering. Fælles for begge behandlingsmetoder er, at det er en overfladebehandling, og den vil med tiden blive slidt af og få en helt unik patina.
 

En unik patina

Sort sølv ringe vil med tiden få et andet look, da overfladebehandlingen slides med tiden. Dette er med til at give ringene et helt unikt patina, som er enormt smukt. Ringene vil stadig fremstå rå af udtryk, og du vil kunne bære dem for sig selv eller sammen med andre sort sølv smykker. Sort sølv ringe fås i mange forskellige designs og udtryk, som gør dem anvendelige i mange sammenhænge. Udvalget variere fra helt simple ringe, der nemt kan kombineres med andre til brede ring besat med sten og mønster.
 

Kombinér ringene med andre metaller

Med en sort sølv ring i din smykkesamling, kan du med fordel kombinere dem med andre metaller for et unikt og personligt udtryk. Sort sølv går enormt godt sammen med guld, og du finder også flere smykker, hvor disse er to er kombineret i designet. Du vil kunne vise din personlige stil ved at blande forskellige metaller, og dine smykker kan lige pludselig få et helt nyt liv. Smykkerne kan kombineres på et utal af måder og afhængigt af måden, du vælger at kombinere dem på, kan de få et feminint eller råt udtryk. Dine smykker i sort sølv vil få en luksuriøst look, når du vælger at kombinere dem med guld. Det bliver et mix af klassisk og råt, hvor dine smykker med garanti vil få nyt liv.
 

Find inspiration til dit kommende gavekøb

Smykker er altid en god ide, og det kan være den perfekte gave til dig selv eller en du holder af. Smykker kan gives i mange forskellige anledninger men det kan også sagtens være en bare fordi gave. Vores udvalg er varieret, så du finder noget til alle aldre og i forskellige prisklasser. Du kan altid finde inspiration til forskellige anledninger vi har blandt andet udvalg særlige varer, der egner sig til dåbssgaven, konfirmationen eller studentergaven. Du kan altid forelske dig i vores smykker her på siden og finde inspiration til ønskelisten. Alternativt kan du også tage forbi en af vores 6 butikker i Storkøbenhavn, hvor du får mulighed for at se smykkerne i levende live. Her kan en af vores medarbejdere komme med kyndig vejledning, så du er sikker på at komme hjem med de helt rigtige smykker.