ClickCease

Seiko Ure

Seiko
View as Grid List

Varer 1-45 af 121

Page
pr. side
Set Descending Direction
 1. Seiko - Sportura Chronograph Ur - Ø44
  Seiko - Sportura Chronograph Ur - Ø44
  Special Price 2.397 kr Regular Price 2.996,25 kr
 2. Seiko - F. C. Barcelona Ur - Ø43
  Seiko - F. C. Barcelona Ur - Ø43
  Special Price 1.497 kr Regular Price 2.495 kr
 3. Seiko - F. C. Barcelona Ur - Ø42
  Seiko - F. C. Barcelona Ur - Ø42
  Special Price 2.397 kr Regular Price 3.995 kr
View as Grid List

Varer 1-45 af 121

Page
pr. side
Set Descending Direction

Seiko

Her på siden vil vi gerne præsentere dig for et utrolig populært og ikke mindst anerkendt urmærke. Seiko blev grundlagt i Tokyo i 1881, og er altså et Japansk brand, der i dag er kendt over hele verden for deres enestående kvalitetsure. Direkte oversat betyder Seiko ”udsøgt”, ”minut” eller ”succes”, og det er derfor ikke tilfældigt, at brandet har fået netop det navn.
 
Det hele begyndte med, at stifteren Kintaro Hattori designede vægure, og i 1890’erne udvidede han til også at designe lommeure, hvilket banede vejen for de første armbåndsure. Knap 20 år senere blev det første armbåndsur fra Seiko præsenteret, og herefter tog det fart. Seiko har altid været på forkant rent teknologisk, hvilket de blandt andet har bevist med deres opfindelse af quartz-ure, kinetic-teknologi og senest deres GPS Solar-ur. Man er derfor ikke i tvivl om, at innovation er nøgleordet hos Seiko, der konstant sætter nye standarder og afsøger grænser, når det gælder ur-teknologi.
Seiko har desuden i flere årtier udvist særligt engagement i sportsbegivenheder, både som sponsor og tidtager. Seikos Solar-ure fungerer ved, at batteriet selv oplader ved hjælp af lys - ikke kun sollys, men alle former for lys. Dette gør batteriskift helt og aldeles unødvendig, såfremt uret selvfølgelig udsættes regelmæssigt for en eller anden form for lys. Det er en helt exceptionel teknologi, som Seiko er meget stolte af at lægge navn til, hvilket er ganske forståeligt. Hos Aveny kan du naturligvis se nærmere på de særlige Solar-ure, så dyk ned i udvalget i dag og bliv klogere.
 

Find dit nye ure fra Seiko her

Hos Aveny har vi et stort udvalg af lækre Seiko ure til mænd og kvinder. Du kan eksempelvis vælge et helt klassisk guldur med en urkasse i rustfrit stål og en urlænke i gulddublé til kvinder. Eller måske var det noget med et ur med læderrem og mineralglas, der er vandtæt, til mænd? Her er mulighederne mange, men der er ingen tvivl om, at du fra Seiko får et godt kvalitetsur i et smukt design. I dag er et ur ikke længere bare et ur, det er i lige så høj en grad en accessory.
Det helt rette ur kan nemlig udgøre det sidste ekstra touch på dit outfit, og netop derfor er det ikke helt ligegyldigt, hvilket ur du vælger. Her på siden har vi ure til både hverdag og fest. Hvis du spørger os, så kan du sagtens bruge det samme ur til både det ene og det andet. Det handler blot om, hvad du sætter til, og hvordan du kombinerer de forskellige ting. Brug derfor dine penge på et godt ur, der holder sig pænt i mange år, og som du stolt kan bruge både på arbejde og til weekendens begivenheder.
Vores Seiko-ure her på siden fås i forskellige designs, og nogle af dem er mere enkle end andre. Er du på udkig efter et ur med indbygget alarm, kronograf eller datovisning, så er det bestemt muligt at finde det i udvalget her. Dog kan du også sagtens finde ure, hvor urskiven er helt simpel og udetaljeret. Valget er dit.
 

Forkæl dig selv eller en du holder af med et Seiko-ur

Med et ur fra Seiko er du garanteret et unikt ur i et enestående design og kvalitetsmateriale. Og det bedste af det hele er næsten, at du finder urene til overkommelige priser. Er det derfor på tide at skifte det nuværende ur ud med et nyt og skinnende Seiko-ur, så find din favorit lige her hos os.
 
Det kan også være, du leder efter den perfekte gave til kæresten, veninden eller din bror. Et ur er altid en rigtig god gave, da det er en personlig ting, som modtageren vil have glæde af i mange år, og altid vil sætte i forbindelse med dig. Det er de færreste, der ikke vil sætte pris på at pakke et flot ur op, og dermed er det altid et sikkert valg. Dog kan der være stor forskel på, hvilken type ur, man foretrækker, men heldigvis tilbyder vi hos Aveny er bredt og varieret udvalg, og vi er meget stolte af, at have Seiko som en del af sortimentet.
 

Kun det bedste hos os

Her hos os er vi glade for altid at kunne præsentere et stort og bredt udvalg af både smykker og ure til mænd og kvinder. Ud over Seiko-watches, så finder du også ure fra Daniel Wellington, Michael Kors, Hugo Boss og flere andre. Det er altså muligt for enhver at finde et ur hos Aveny, uanset om du er til noget klassisk og simpelt, eller du sætter pris på noget stort og ekstravagant. Leder du efter et ur til dit barn, så tilbyder vi også et mindre udvalg af børneure, der kan bidrage til, at junior kan blive god til at lære klokken.
Nu hvor du alligevel er i gang med at shoppe, så overvej at købe et nyt armbånd eller et andet slags smykke med til dit ur. Vi har altid et stort udvalg af armbånd, der vil se godt ud på armen ved siden af dit nye Seiko-ur. Køb her fra siden i dag og opnå fri fragt, hvis du shopper for mere end 300 kr, og der er altid 14 dages returret.
 
Vi har desuden en god håndfuld butikker i Københavnsområdet, og her er du naturligvis også altid velkommen til at kigge forbi, hvis du har brug for rådgivning og vejledning i forbindelse med at finde et nyt ur. Hos Aveny har vi mange års erfaring med urmageri, og det er din sikkerhed for en god og kompetent betjening.