Fri fragt ved køb over 300 kr.

SMYKKER

2436 Produkter

SMYKKER

Se vores udvalg af smykker her

Hos Aveny har vi et af Danmarks største udvalg af smykker til nogle af markedets bedste priser. Vi gør vores absolut bedste for altid at præsentere de smukkeste ringe, vedhæng, øreringe med mere i den bedste kvalitet. Desuden forhandler vi smykker fra flere kendte mærker som Mads Z, Blossom, Izabell Camille og mange flere. Når du skal vælge dit nye smykke, så er der mange overvejelser, du kan gøre dig. Måske leder du efter et smykke, der skal bruges til en helt særlig begivenhed, eller det kan være, du bare mangler lidt nyt til samlingen af de smykker, du bruger til hverdag. Uanset hvad, så finder du et stort og varieret udvalg her hos Aveny, hvor vi har smykker i sølv, guld, rosaguld og læder. Vi har også gode ideer til barnedåbsgaver såsom bestik eller sparebøsser, og der er derfor gode muligheder for både at finde noget til dig selv her på siden, eller noget til en gave.

Smykker i alle afskygninger

I vores udvalg af smykker her på siden, finder du både armbånd, øreringe, halskæder mm. i et væld af forskellige stilarter. Vi har smykker med perler, sten, diamanter, manchetter, krystaller, nogle med vedhæng og andre uden. Går du desuden med tanker om at skulle forloves og måske endda også giftes inden for nærmeste fremtid, så er det også muligt at finde de smukkeste forlovelses- og vielsesringe her hos os. Vores smykker varierer meget i pris, da vi gerne vil sikre, at vi når ud til alle typer af kvinder. Så hvad end du leder efter nogle smykker i den prisvenlige ende, som du senere kan skifte ud, uden at have dårlig samvittighed, eller du leder efter nogle dyre og eksklusive smykker, der skal følge dig i mange år, så finder du et spændende udvalg her. Som udgangspunkt er guldsmykker dyrere end sølvsmykker. Årsagen hertil er, at guld er mere sjældent og fås i forskellige antal karat. Karat er det, der angiver, hvor meget finguld smykket indeholder. Jo mere finguld desto højere antal karat. Er du vild med guld, men har du ikke nødvendigvis lyst eller råd til at bruge så mange penge på det, så kan du også finde smykker i forgyldt sølv, der er noget billigere end ægte guld.

Stort udvalg af smykker til enhver anledning

Nye smykker er altid en god ide. Smykker er nemlig oplagte accessories til både hverdag og fest, og det kan ofte være det, der sætter den sidste finish på dit outfit. Til en dag på kontoret kan det være fint med nogle enkle smykker, der siger noget om, hvem du er, uden at overdrive det. Til gengæld kan det være fint at skrue lidt op for volumen, når du skal ud med veninderne. Her må øreringene godt være lidt ekstravagante, og fingerringene lidt store. Uanset hvad, så er det bare altid godt at have lidt forskellige smykker at vælge imellem, så du kan mikse og matche på kryds og tværs. Du skal desuden ikke være bange for at kombinere dine smykker, selvom de ikke nødvendigvis er i samme stilart. Det sætter blot noget kant på din personlige stil og viser, at du ikke er bange for at være din helt egen.

Smykker til både mænd og kvinder

Hvis du tror, smykker kun er til kvinder, så kan du godt tro om igen. Mænd kna nemlig sagtens gå med smykker, uden at skulle gå på kompromis med deres maskulinitet. På samme måde som med smykker til kvinder, så kan smykker til mænd være et modestatement, der virkelig siger noget om den person, der bærer smykkerne. I dag bliver der designet herresmykker fra mange forskellige brands, og hos Aveny kan du eksempelvis se nærmere på Alexander Lynggaard, der er blevet utrolig populær for sine unisex smykker. Med smykker herfra er det virkelig muligt som mand at sætte fokus på sin personlige stil, og smykkerne passer godt til enhver type begivenhed.

Køb dine smykker online her

Se vores store udvalg her på siden og køb dit næste smykke allerede i dag. Vi pakker det altid ind i en flot gaveæske og sender det til dig i løbet af få hverdage. Shopper du for mere end 300 kr., så sender vi det endda afsted til dig helt gratis. Vi håber, du finder præcis det smykke, du søger, og ellers er du velkommen til at kontakte os eller besøge en af vores 7 butikker, der alle ligger i nærheden af København.

Følg Aveny På Facebook

Tryk ”Synes godt om” og bliv inspireret til dit næste smykkekøb 

Følg os her