ClickCease

Herreure

View as Grid List

Varer 1-45 af 288

Page
pr. side
Set Descending Direction
 1. Bering - Titanium Ur - Ø40
  Bering - Titanium Ur - Ø40
  1.799 kr
 2. Bering - Solar Ur - Ø39
  Bering - Solar Ur - Ø39
  1.599 kr
 3. Seiko - Sportura Chronograph Ur - Ø44
  Seiko - Sportura Chronograph Ur - Ø44
  Special Price 2.397 kr Regular Price 2.996,25 kr
 4. Seiko - F. C. Barcelona Ur - Ø43
  Seiko - F. C. Barcelona Ur - Ø43
  Special Price 1.497 kr Regular Price 2.495 kr
 5. Seiko - F. C. Barcelona Ur - Ø42
  Seiko - F. C. Barcelona Ur - Ø42
  Special Price 2.397 kr Regular Price 3.995 kr
 6. Casio - Classic Ur - Ø44
  Casio - Classic Ur - Ø44
  299 kr
View as Grid List

Varer 1-45 af 288

Page
pr. side
Set Descending Direction

Find dit herreur hos os

Det kan være svært at finde det helt rigtige ur, og der er en masse ting, som du skal overveje inden du investerer i dit drømmeur. Et ur bruges ikke kun til at læse, hvad klokken er. Det er også en genstand, der siger noget om os som personer, og det skal gerne matche vores stil. Desuden skal du overveje hvilke funktioner, som dit ur skal have. Det er desuden godt at overveje, om uret kun skal bruges til hverdag eller om det også skal anvendes til mere festlige anledninger. Uanset hvilke type ur, som du er på udkig efter, kan du sikkert fine det her på siden, da vi har et stort udvalg af herreure fra et væld af forskellige mærker.

Kvalitetsure fra et væld af mærker

Et herreur kan betragtes som en forlængelse af ens personlige stil, og rigtig mange mænd bruger i dag armbåndsuret som tilbehør til deres visuelle udtryk. Vi har nøje udvalgt forskellige urbrands for at sikre, at der er noget for enhver smag og i forskellige prisklasser. Sortimentet er et mix af helt klassiske mærker samt mærker, der følger tidens trends.

Klassiske herreure

Det klassiske herreur, kan du finde mange varianter af lige her på shoppen. Du finder ure med helt simple ureskiver og en klassisk stållænke. I vores sortiment finder du desuden også mange ure med unikke læderremme, der egner sig til hverdagsbrug. Med et klassisk ur er du sikker på, at det kan bæres hver eneste dag og bruges i din fritid såvel som på arbejde.

Sporty ure

Hos os finder du et stort udvalg af ure, der har hentet deres inspiration fra sportens verden. Du finder ure, der egner sig til løb, men du finder også et udvalg af ure egnet til svømning og dykning. Når du vælger et ur, der skal bruges til fysisk aktivitet, er det især væsentligt at overveje lænketypen på uret. Hvis det er et ur, som udsættes for hård fysisk aktivitet, vil man som regel anbefale en stållænke eller en gummirem, da læder ikke må blive vådt. I forhold til et ur, der kan tåle vand, er det essentielt, at man overvejer om uret blot skal anvendes til svømning eller om det skal kunne holde til dykning.

Skal det være analogt eller digitalt?

Du finder et stort udvalg af forskellige kvalitets ure til mænd, og når du skal vælge hvilket ur, du ønsker, er det en smagssag, om man er på udkig efter et digitalt eller analogt ur. Du finder stilfulde modeller både inden for analoge og digitale ure, så det er ingen begrænsninger, hvis du foretrækker det ene frem for det andet. Et digitalt ur har som regel nogle andre funktioner end et analogt ur, og det er derfor op til den enkelte at vurdere, hvad de ønsker, at deres ur skal kunne.

Få den nødvendige vejledning

I vores butikker står vores medarbejdere altid klar til at vejlede dig, når du skal købe drømmeuret. Vi er specialiseret i at forhandle ure, og vores medarbejdere gør alt for at sikre sig, at dine ønsker bliver opfyldt. Vi er desuden uddannet indenfor faget og kan tilbyde servicering af dit ur.