ClickCease

Dameure

Dameure
View as Grid List

Varer 136-180 af 868

pr. side
Set Descending Direction
View as Grid List

Varer 136-180 af 868

pr. side
Set Descending Direction
Et dameur har altid haft noget elegance over sig, og det kan være prikken over i’et, når du skal sammensætte dagens outfit. Uanset om du er til det feminine eller et mere maskulint kan du finde det hos os. Vi udvælger nøje vores ure, så du altid vil kunne finde noget til kvinder i alle aldre og det som netop opfylder dine ønsker, behov og passer ind i din garderobe. Vi udvælger ure således, at du finder en blanding af klassiske ure men også ure, der følger tidens trends, og du kan være sikker på, at vi aldrig går på kompromis med kvaliteten. Af mærker finder du blandt andet Olivia Burton, Michael Kors, Tag Heuer og Daniel Wellington.
 

Klassiske ur

Enhver kvinde burde eje et klassisk ur i sin samling, da man aldrig går galt i byen med et klassisk design. Det er et ur som kan bæres til alle anledninger og med et klassisk ur, er du sikker på, at det matcher hele din garderobe. Et klassisk dameur byder på et simpelt og elegant design, som til enhver tid vil skabe et helstøbt udtryk. Et klassisk dameur vil typisk være et simpelt design med en elegant lænke eller læderrem. Blandt de ikoniske klassikere kan du blandt andet finde Skagen og Arne Jacobsen som for alvor illustrere, hvorfor dansk design også har vundet indpas i udlandet.
 

Smarte og moderne ure

Et ur kan også være inspireret af tidens trends, og vores udvalg indeholder også masser af ure, hvor du med garanti kan finde inspiration fra catwalken. Disse ure byder på ny former, farver og designs og her har der i særdeleshed været fokus på at skabe ure, der vækker opmærksom og skaber blikfang. De trendy ure er for kvinden, der ikke er bange for at skille sig ud og som ønsker et ur der vækker opsigt. Det moderne dameur fås i mange forskellige varianter, og du kan dykke ned i vores udvalg her på siden og finde lige præcis det ur, som opfylder dine ønsker og behov. Mange af vores ure kommer med en masse forskellige funktioner, som blandt andet inkluderer alarm, stopur, kronograf og andre smarte features, der kan gøre din hverdag nemmere.
 

Se urets som en del af din smykkesamling

I en tid, hvor både mobiltelefon og computeren efterhånden har overtaget mange af de funktioner, som kendetegnes ved et dameur, skulle man tro, at uret var blevet mindre populært. Dette er dog ikke tilfældet og flere og flere investerer i et ur, da det netop kan ses som en tilføjelse til en stil og være en måde, hvor man kan udtrykke sig på. Et smukt dameur kan sagtens erstatte et smykke, men du kan også bruge dit ur i kombination med mange af dine smykker. Dress dit ur op sammen med en flot armring eller et af dine yndlingsarmbånd for et stilfuldt og feminint look. Uanset hvilket dameur, du er på udkig efter, kan du altid få inspiration her på siden, og vores kundeservice sidder klar til at besvare de spørgsmål du eventuelt måtte have.