Børneure

View as Grid List

15 varer

pr. side
Set Descending Direction
View as Grid List

15 varer

pr. side
Set Descending Direction

Ure til de yngste

Når børn begynder i skole, begynder de også helt naturligt at interessere sig for klokken. Men det kan godt være lidt svært at lære klokken at kende, for hvad er det nu den lille viser betyder, og hvad med den store? Og så er der også den tredje viser, som går meget hurtigere end alle de andre – og det bliver absolut ikke nemmere af, at uret på væggen kun viser 12 timer, men at der egentlig er 24.
For voksne mennesker er det meget simpelt, men når det bliver ridset op på denne måde, er det ikke så sært, at de små størrelser har lidt svært ved det. Det helt rigtige børneur til dit barn kan gøre det både sjovt og let at lære klokken at kende. Derfor har vi samlet et udsnit af søde og flotte børneure til piger og drenge i forskellige varianter, størrelser og farver. Så hvad enten der er barnets første ur eller ej, så har vi med garanti, et børneur der vil glæde de små og lidt større børn.
 

Børneure til piger og drenge

Giv dit barn sit eget armbåndsur, og gør det nemmere, sjovere og sejere at lære klokken at kende. Vi har farvestrålende børneure i forskellige mønstre og motiver, som dit barn helt sikkert vil elske, og som han eller hun stolt kan vise frem i skolen for alle vennerne og veninderne.
 
Er dit barn allerede ved at have knækket koden til tidens mysterium, så kan du passende overraske med et ur og glæde dig til at se stoltheden i dit barns øjne. Når først dit barn har lært klokken, så bliver det også meget nemmere for dig som forælder. Så kan I nemlig aftale, hvornår der er aftensmad på bordet, eller hvornår det er sengetid, og samtidig lærer du dit barn at tage ansvar og overholde aftaler. Her på siden kan du blandt andet finde et børneur fra Zola, der producerer dem i en god kvalitet og typisk med en farverig læderrem.
 

Det skal være sjovt at lære klokken

For at børnene på bedste vis lære klokken, er det vigtigt, at der inkorporeres et sjov element, og det kan være forskelligt fra barn til barn, hvad de har brug for. Vores ure findes derfor i et væld af forskellige designs, former og farver. Du finder desuden også både analog ure og digitale ure til børn. Om man ønsker sig et analogt frem for et digitalt er en smagssag, men uanset hvad skal dit barn nok lære klokken. Af vores mest finurlige børneure finder du ure med sjove motiver så som enhjørninger, piratskibe, fodbolde og prinsesser. Altså motiver til ethvert barns ønsker og drømme. Vi har også mere simple ure, som passer til barnet, der godt vil have noget, der ligner mors og fars. Urene fås i alle regnbuens farver, så du kan finde de der passer til barnets yndlingsfarve. Med et børneur der passer til barnets ønsker, bliver det den rene leg at lære klokken ad.
 

Funktioner der gør børnene hverdag nemmere

I dag kan du få mange forskellige ure til børn og flere af dem er i dag udstyret med funktioner, som kan gøre børnene mere selvstændige. Nogle af urene har eksempelvis mulighed for at indstille flere alarmer, som kan hjælpe børnene med at huske vigtige ting i deres hverdag. Du finder også ure med skridttællere, som kan motivere børnene til at bevæge sig, og de vil helt automatisk få en forståelse for klokken og bedre strukturere hverdagen.
 

Køb et flot børneur hos og glæd ungerne

Leder du efter et børneur, så kan du finde det hos os. Men ud over børneure har vi også meget andet at byde på. Du kan også finde et lækkert nyt ur til dig selv eller din bedre halvdel, og vi tilbyder dem fra et væld af populære brands. Det kan også være, du leder efter et unikt smykke, der vil passe perfekt til det outfit, du skal have på til festen i weekenden, eller måske du bare trænger til at skifte lidt ud i de smykker, du bruger til hverdag? Når du handler for 300kr., får du desuden fragten gratis, og vi tilbyder altid 14 dages returret, hvis du skulle fortryde dit køb.