Armbåndsure

View as Grid List

Varer 1-45 af 3037

Page
pr. side
Set Descending Direction
 1. Bering - Classic Ur - Ø26
  Bering - Classic Ur - Ø26
  1.499 kr
 2. Bering - Classic Ur - Ø22
  Bering - Classic Ur - Ø22
  999 kr
 3. Bering - Classic Ur - Ø27
  Bering - Classic Ur - Ø27
  1.199 kr
 4. Daniel Wellington - Iconic Link Ur - Ø28
  Daniel Wellington - Iconic Link Ur - Ø28
  1.349 kr
 5. Daniel Wellington - Iconic Link Ur - Ø28
  Daniel Wellington - Iconic Link Ur - Ø28
  1.349 kr
 6. Daniel Wellington - Iconic Link Ur - Ø32
  Daniel Wellington - Iconic Link Ur - Ø32
  1.349 kr
 7. Daniel Wellington - Classic Petite Sterling Ur - Ø36
  Daniel Wellington - Classic Petite Sterling Ur - Ø36
  1.299 kr
 8. Daniel Wellington - Classic Petite Melrose Ur - Ø36
  Daniel Wellington - Classic Petite Melrose Ur - Ø36
  1.299 kr
 9. Daniel Wellington - Classic Petite Sterling Ur - Ø36
  Daniel Wellington - Classic Petite Sterling Ur - Ø36
  1.299 kr
 10. Daniel Wellington - Classic Petite Melrose Ur - Ø36
  Daniel Wellington - Classic Petite Melrose Ur - Ø36
  1.299 kr
 11. Daniel Wellington - Classic Petite Bondi Ur - Ø32
  Daniel Wellington - Classic Petite Bondi Ur - Ø32
  1.099 kr
 12. Daniel Wellington - Classic Bayswater Ur - Ø36
  Daniel Wellington - Classic Bayswater Ur - Ø36
  1.099 kr
 13. Daniel Wellington - Classic Bayswater Ur - Ø40
  Daniel Wellington - Classic Bayswater Ur - Ø40
  1.249 kr
 14. Daniel Wellington - Classic Bayswater Ur - Ø40
  Daniel Wellington - Classic Bayswater Ur - Ø40
  1.249 kr
 15. Daniel Wellington - Classic Bayswater Ur - Ø40
  Daniel Wellington - Classic Bayswater Ur - Ø40
  1.249 kr
View as Grid List

Varer 1-45 af 3037

Page
pr. side
Set Descending Direction
Et armbåndsur er ikke blot til at se, hvad klokken er. Det er en forlængelse af din personlige stil, og det kan anvendes til at fuldende dit look. I dag fås armbåndsur med mange forskellige funktioner, og designmæssigt kan du finde alt, hvad dit hjerte måtte begære. Vi har mere end 60 års erfaring indenfor ure, og kvalitet og godt håndværk er i højsædet, når vi vælger hvilke ure, som indgår i vores sortiment. Vores udvalg er et kombination af velkendte og klassiske uremærker samt nye innovative mærker, hvilket gør det muligt at finde et ur uanset dine ønsker. Et ur kan være en investering, men for os er det vigtigt, at vores udvalg gør det muligt at finde noget i enhver prisklasse og mange forskellige typer, så du kan finde et, der passer lige præcis til din ønsker. 
 

Et klassisk ur i et tidløst design

 
Når man vælger et armbåndsur, er det væsentligt at overveje, hvad det skal bruges til. Er det et ur, du ønsker at bære hver eneste dage eller er du på udkig efter et ur til særlige lejligheder? Et tidløst og klassisk designet armbåndsur egner sig til både hverdagsbrug men også særlige anledninger. Her får du et armbåndsur, som sjældent går af mode, og du er sikker på, at det er et ur, der kan følge dig i mange år. I vores sortiment finder du flere forskellige mærker, der har excelleret i skabelsen af klassiske designs, hvor du eksempelvis kan forelske dig i urene fra Festina, Nordgreen eller Raymond Weil. 
 
Ved valg af et armbåndsur er der flere dele af designet, du skal forholde dig til. Ønsker du eksempelvis en læderrem eller en lænke? Hvilken farve ønsker du urskiven skal være? Har du nogle præferencer i forhold til størrelsen af uret? Det er blot nogle få spørgsmål, som du med fordel kan overveje, og det er en smagssag, om man er til det ene fremfor det andet. Vores sortiment gør det muligt at finde helt simple ure neutrale og klassiske farver, men du finder også ure med finurlige detaljer, der med sikkerhed vil skille sig ud. Af vores mere trendy mærker finder du eksempelvis Marc Jacobs, der kombinerer det klassiske med tidens trends for unikke urdesigns, som du ikke finder andre steder.
 
 

Skal dit armbåndsur kunne mere end fortælle dig, hvad klokken er? 

 
I dag har de fleste mulighed for at se klokken på deres telefoner, og et ur er derfor ikke alfa omega. Mange har dog stadig et ur, da det er en måde, hvor man kan vise sin personlige stil. Et ur er blevet et accessory på lige fod med smykker, og derfor vælger mange at have flere armbåndsure, som de kan skifte mellem efter behov. Mange armbåndsure har i dag flere funktioner end blot at kunne vise klokken. Du finder ure med stopursfunktion, kronograf, smarture og andre funktioner, som kan gøre dit liv nemmere. Uanset hvad du søger, kan du altid finde inspiration på webshoppen eller i vores butikker. Flere af vores medarbejdere er uddannet urmagere, og de kan sørger for at vejlede dig på bedste vis, så du er sikker på, at du får et ur, der passer til dine behov.