ClickCease

Tilbud på ringe

View as Grid List

Varer 1-45 af 93

Page
pr. side
Set Descending Direction
 1. byBiehl - Sparkle Zirkonia Mini Ring - Sort Sølv
  byBiehl - Sparkle Zirkonia Mini Ring - Sort Sølv
  As low as 397,50 kr Regular Price 795 kr
 2. byBiehl - Sparkle Zirkonia Mini Ring - Sølv
  byBiehl - Sparkle Zirkonia Mini Ring - Sølv
  As low as 347,50 kr Regular Price 695 kr
 3. Aveny Deluxe - Brillant Ring - 14 karat
  Aveny Deluxe - Brillant Ring - 14 karat
  As low as 20.500 kr Regular Price 28.500 kr
 4. Aveny - Brillant Ring - 14 Karat Guld
  Aveny - Brillant Ring - 14 Karat Guld
  As low as 3.620 kr Regular Price 4.550 kr
View as Grid List

Varer 1-45 af 93

Page
pr. side
Set Descending Direction
Der er ingen tvivl om, at de rette accessories i høj grad er med til at sætte prikken over i’et på din stil. Det kan især bidrage til at pifte looket ekstra op, og hvad er egentlig bedre end at finde flotte smykker på tilbud?
 
Her præsenterer vi vores populære tilbudsside, hvor du finder nedsatte ringe på tilbud til kvinden, der gerne vil præsentere sine hænder på smukkeste vis og helst uden, at det skal koste en formue. Hvad end du leder efter en gave til kvinden i dit liv, din mor eller veninde, eller blot føler for at forkæle dig selv med en blændende accessory til fornuftige priser, så finder du her på siden et væld af stærke tilbud på ringe.
 

Stort udvalg og skarpe tilbud

Denne side har vi altså dedikeret til at være vores udsalgs-side. Det betyder, at du her kan finde en masse gode tilbud og hente mange procenter på vores smykker.
Vi har et væld af forskellige ringe på tilbud, som med garanti vil passe til din stil, hvad end du er til det meget klassiske, eller er vild med detaljer og farver. Vi har ringe i mange forskellige materialer såsom hvidguld, rødguld, guld, sølv, forgyldt sølv og flere andre typer. Derudover finder du dem med forskellige sten som brillanter, diamanter eller perler.
 
De mange designs varierer meget, og du kan naturligvis også finde flere forskellige størrelser, så der er er en ring til enhver type kvinde. Med den rette ring til den rette tilbudspris kan du virkelig lave et personligt statement, og det er kun fantasien, der sætter grænser i forhold til at mikse og matche. Det er derfor langt fra forbudt at blande for eksempel guld og sølv, eller blande noget klassisk med noget mere vovet.
 

Smykker af høj kvalitet

Hvad end du er på jagt efter den perfekte ring, ørering eller halskæde, så kan du være sikker på at finde et væld af gode bud til gode priser her hos os. Vi elsker nemlig smykker og giver dig derfor en unik mulighed for at vælge imellem et stort og bredt sortiment af netop dette. Køber du for mere end 300,-, så får du altid fri fragt hos os.
 
Skulle du have nogle spørgsmål, kan du altid tage kontakt til vores kundeservice, som du enten kan komme i kontakt med telefonisk eller på mail. De sidder klar ved telefonerne i hverdagene mellem 09:30-18:00 ellers kan du kontakte dem på kundeservice@aveny.dk