Perle Smykker

View as Grid List

Varer 1-45 af 144

Page
pr. side
Set Descending Direction
 1. Mads Z - 4 Pearls Perle Ring - 8 Karat Guld
  Mads Z - 4 Pearls Perle Ring - 8 Karat Guld
  As low as 1.475 kr
 2. Mads Z - Moonlight Ring - 8 Karat Guld
  Mads Z - Moonlight Ring - 8 Karat Guld
  As low as 1.175 kr
 3. Mads Z - Eclipse Perle Ring - Sølv
  Mads Z - Eclipse Perle Ring - Sølv
  As low as 1.175 kr
 4. byBiehl - Forget-Me-Not Pearls Øreringe - Sølv
  byBiehl - Forget-Me-Not Pearls Øreringe - Sølv
  295 kr
 5. byBiehl - Forget-Me-Not Pearls Øreringe - Forgyldt
  byBiehl - Forget-Me-Not Pearls Øreringe - Forgyldt
  395 kr
 6. Aveny - Perle Halskæde - Sølv
  Aveny - Perle Halskæde - Sølv
  Special Price 200 kr Regular Price 368 kr
 7. Aveny - Perle Halskæde - Sølv
  Aveny - Perle Halskæde - Sølv
  Special Price 100 kr Regular Price 328 kr
 8. Julie Sandlau - Perla Ørestikker - Sølv
  Julie Sandlau - Perla Ørestikker - Sølv
  950 kr
 9. Julie Sandlau - Afrodite Vedhæng - Sølv
  Julie Sandlau - Afrodite Vedhæng - Sølv
  550 kr
 10. Julie Sandlau - Afrodite Vedhæng - Forgyldt
  Julie Sandlau - Afrodite Vedhæng - Forgyldt
  600 kr
 11. Julie Sandlau - Perla Vedhæng - Sølv
  Julie Sandlau - Perla Vedhæng - Sølv
  450 kr
 12. Julie Sandlau - Perla Vedhæng - Forgyldt
  Julie Sandlau - Perla Vedhæng - Forgyldt
  500 kr
 13. Julie Sandlau - Afrodite Øreringe - Sølv
  Julie Sandlau - Afrodite Øreringe - Sølv
  1.050 kr
 14. Julie Sandlau - Ocean Grey Vedhæng - Sølv
  Julie Sandlau - Ocean Grey Vedhæng - Sølv
  600 kr
 15. Julie Sandlau - Perla Øreringe - Forgyldt
  Julie Sandlau - Perla Øreringe - Forgyldt
  1.075 kr
 16. Julie Sandlau - Afrodite Øreringe - Forgyldt
  Julie Sandlau - Afrodite Øreringe - Forgyldt
  1.100 kr
 17. Julie Sandlau - Ocean White Vedhæng - Forgyldt
  Julie Sandlau - Ocean White Vedhæng - Forgyldt
  650 kr
View as Grid List

Varer 1-45 af 144

Page
pr. side
Set Descending Direction

Perler 

Hvilken kvinde elsker ikke perlesmykker? Her hos os er vi ikke i tvivl - Vi elsker perler i alle afskygninger. Perlesmykker kan sætte prikken over i’et på dit outfit, og samtidig kan de styles med forskelligt tilbehør, så de kan passe til både hverdag og fest. Samtidig er perler inden for de sidste par år blevet moderne igen, og forbindes ikke længere med den klassiske perlekæde, som de fleste nok har set deres mor eller bedstemor gå med. En perlekæde kan sagtens være enkel, fin og feminin, og kan fås i mange forskellige designs med et moderne udtryk.  Det kan dog være svært at handle perlesmykker, især fordi det er vigtigt, at man finder det helt rigtige, som er lavet af en god kvalitet. Kvalitet er et nøgleord, og perlesmykker er ingen undtagelse for dette. Vi mener at kvalitet og design skal gå op i en højere enhed. Derfor er du altid sikret perler af høj kvalitet. Når man snakker om kvalitet af perler, bygger det i høj grad på glans. En flot glans er alfa omega, når man handler perler - hellere have en lidt mindre perle med en flottere glans end en stor perle uden glans. Vores udbud af perler her på siden har netop fokus på perler med høj glans, og heraf er du sikret perler af høj kvalitet.
 

Stilrent design i forskellige farvekombinationer

Her på siden finder du et stort udvalg af perlesmykker, som er utrolig populære - og med god grund. Et perlesmykke kan styles på utallige måder, og er utroligt stilrent og alsidigt. Samtidig er et perlesmykke helt oplagt som brude-smykke, eller som en gave til en man gerne vil forkæle. Hos os finder du alt lige fra perleørestikkere til øreringe med perler og til flotte perlehalssmykker. De forskellige perler fås både i den klassiske hvide nuance, og du finder desuden også perler i mørkere nuancer. På den måde kan du nemt finde de farvekombinationer, der passer bedst til din stil. Mulighederne er mange med vores store udvalg. Uanset hvilket smykke du falder for, er du som altid sikret en god kvalitet. Har du endnu ikke anskaffet dig et perlesmykke til samlingen, så tag et nærmere kig her på siden, og lad dig inspirere af de mange muligheder, som perlesmykker skaber.
 

Pas godt på dine perler

Når du køber et perlesmykke, er det vigtigt, at du passer godt på perlerne, hvis du ønsker, at de skal følge dig hele livet. Perler er ikke lige så slidstærke som sten, og det er derfor vigtigt, at du opbevare din i den tilhørende smykkeæske, når du ikke anvender dem. Det er en fordel, hvis du undgår at have cremer, parfume og make-up på dine perlesmykker, da dette kan misfarve perlerne. Desuden anbefales det, at tørre den forsigtigt at med en bød klud efter brug. Hvis du følger disse simple råd, vil du få stor glæde af dit nye perlesmykke, og du er sikker på, at glansen ikke forsvinder.
 

Find ny inspiration

Med Aveny kan du altid nemt finde kvalitet til gode priser. Vi vil gerne gøre det nemt for dig at handle flotte smykker. Derfor kan du også altid hente inspiration her hos os. Vi giver dig inspiration til gaveideer, og du kan læse mere om de nyeste trends og tendenser inden for smykkeverdenen i vores katalog. Bestil dit perlesmykke allerede i dag og nyd godt af det flotte design. Vi tilbyder gratis levering, når du køber for over 300kr, og du har altid 14 dages returret.