Diamant Vedhæng

Vedhæng
View as Grid List

Varer 1-45 af 264

Page
pr. side
Set Descending Direction
 1. Aveny - Diamant Roset Vedhæng - 14 Karat Guld
  Aveny - Diamant Roset Vedhæng - 14 Karat Guld
  Special Price 8.925 kr Regular Price 12.750 kr
 2. Aveny - Diamant Vedhæng - 14 Karat Guld
  Aveny - Diamant Vedhæng - 14 Karat Guld
  Special Price 725 kr Regular Price 1.448 kr
 3. Aveny - Diamant Vedhæng - 14 Karat Guld
  Aveny - Diamant Vedhæng - 14 Karat Guld
  Special Price 1.980 kr Regular Price 2.750 kr
View as Grid List

Varer 1-45 af 264

Page
pr. side
Set Descending Direction

Diamantvedhæng

Lad dig fortrylle af de skønne diamantbesatte vedhæng i vores sortiment. Et vedhæng er en skøn tilføjelse og med et diamantvedhæng, vil du med garanti stråle. Diamanter er en klassiker og burde være fast inventar i enhver kvindes smykkesamling. Du finder klassiske og elegante vedhæng i vores sortiment, men du finder også mere udfordrende og moderne vedhæng, der passer til kvinder, som gerne vil skille sig ud. Når du vælger et diamantvedhæng, får du med garanti et kvalitetssmykke, som med lidt kærlig pleje kan følge dig hele livet. Mange af vores vedhæng har forskellige størrelser sten, og du finder blandt andet vedhæng med en sten, hvor diamanten virkelige er i fokus, men du finder også flere vedhæng, hvor mange mindre diamanter udgør et større design for et helt unikt udtryk.
 

Et dyrebart materiale

Diamanten kendetegnes ved dens smukke glans, og er en af de absolut mest dyrebare materialer indenfor smykkeverden. Det er en enorm sjælden og kostbar sten, som opnår dens smukke udseende ved en slibning. Diamanter fås i mange forskellige kvaliteter, former og farver, hvor den dyreste er en klar og farveløs diamant, da denne type er uhyre sjælden. Diamanternes værdi vurderes ud fra fire forskellige faktorer, nemlig karat, farve, klarhed og slibning. Du skal derfor undersøge, hvilken slibning, farve, klarhed og vægt, du ønsker, når du skal investere i et diamantvedhæng. En hovedregel er, at jo større diamanten er, jo vigtigere er det, at diamanten er klar, da urenheder i højere grad kan ses i større diamanter end i de små. Om du er på udkig efter et helt klassisk og enkelt vedhæng eller om du er på udkig efter et iøjnefaldende smykke der passer til en festlig aften, så kan du finde noget i vores sortiment. Du finder desuden diamantvedhæng i mange forskellige prisklasser og materialer.
 

Et vedhæng for livet

Diamanter har altid været et symbol på evighed, idet diamanten er en af de mest holdbare materialer, som findes. Diamanter er derfor enormt populære, når der skal gives en helt særlig gave til en man holder af. Et diamantvedhæng vil med sikkerhed kunne følge dig hele livet, og det er et helt klassisk smykke, som ikke går af mode. Et diamantvedhæng er gaven, du med fordel kan forære i barnedåb, da vedhænget er tidløst, og derfor kan bæres i takt med, at barnet bliver ældre. Det er desuden en enormt populær bryllups- og konfirmationsgave, men det kan også være gaven, som du har lyst til at forære i overraskelse. Uanset anledning vil et diamantvedhæng være et kærligt symbol for din kærlighed til modtageren, og du vil være sikker på, at det er et vedhæng, som kan følge vedkommende hele livet.  
 

Find inspiration til dit næste smykkekøb

Vi har altid et stort udvalg af smykker og ure til et hav af forskellige anledninger. Vi har hverdagssmykkerne til dig, der ønsker lidt glimmer i din hverdag, øreringene til pigen, der lige har fået huller i ørene, konfirmationsgaven til de kommende konfirmander eller uret til manden i dit liv. Uanset hvad du er på udkig efter, kan du finde inspiration lige her ellers kan du altid tage et kig forbi en af vores mange butikker, hvor vores medarbejdere står klar til at vejlede dig til dit næste køb.