Diamant Ring

Ringe
View as Grid List

Varer 1-45 af 416

Page
pr. side
Set Descending Direction
View as Grid List

Varer 1-45 af 416

Page
pr. side
Set Descending Direction
Diamantringe fås i mange former og anvendes både i sølv- og guldringe. Du finder desuden et væld af forskellige designs til alle slags anledninger. Diamantringen er enormt anvendt til både forlovelses- og vielsesringe, men det er en ring, som også kan bruges til mange andre anledninger. Diamantringene kan have flere forskellige navne afhængigt af deres form. Du finder eksempelvis allianceringen, hvor diamanterne pryder hele ringskinnen eller en smuk solitairering, hvor en enkel diamant er placeret på skinnen for det ultimative blikfang.
 
Uanset anledning vil en diamantring med sikkerhed tilføre noget helt særligt til det look. Ringene fås i mange flotte varianter, og du finder ringe med en helt simpel fatning og desuden finder du andre ringe, hvor mange forskellige diamanter er med til at pryde diamantens overflade for et funklende udtryk.
 
I vores sortiment finder du desuden ringe med smukke motiver såsom blomster og hjerter, hvor disse er prydet med de smukkeste diamanter. Fordelen ved at forære en diamantring i gave er, at diamanter aldrig går af mode, og du har derfor et smykke, som kan følge modtageren i mange år. Desuden er diamantringen det perfekte smykke som symbol for den evige kærlighed.
 

Et symbol på jeres kærlighed

Diamantringen er særligt velkendt, når kirkeklokkerne ringer, og en af jer har været på knæ for at erklære jeres kærlighed til hinanden. Diamanterne finder du ofte i både vielses- og forlovelsesringe, og det er det perfekte symbol på den evige kærlighed. Uanset om du er til klassisk elegance eller ønsker dig en mere utraditionel ring, som symbol på jeres kærlighed, så kan du helt sikkert blive inspireret af vores store udvalg af diamantringe.
 

Diamanten er en sikker vinder uanset anledning

En diamantring er et helt klassisk smykke, og ingen smykkesamling er komplet uden netop dette smykke. En diamantring er en af de mest tidløse smykke, du kan tilføre samlingen, og du vil desuden få et smykker, der udstråler eksklusivitet og elegance. En helt simpel ring med en enkelt sten vil med sikkerhed tilføre noget til dit hverdagslook, hvor en mere iøjnefaldende ring med flere stentyper, vil være din perfekte følgesvend til enhver festlig anledning.
 

Hvordan finder du den rigtige diamant?

Diamanter fås i mange forskellige farver, størrelser, og du kan sikkert finde det, som passer til dine behov. En diamant vurderes ud karat, slibning, farve og klarhed, og det er forskelligt, hvad man ligger vægt på, når man vælger sin diamant. En farveløs diamant uden uklarheder er den mest eftertragtede, og jo højere karat, jo dyrere kan du også forvente, at den er. Dette skyldes at store diamanter er uhyre sjældne, og de er eftertragtet i smykkebranchen. Når du vælger en diamant, er det derfor værd at overveje, hvad du ønsker i en diamant, og hvad du ønsker at investere. Hvis du mangler svar på din spørgsmål, kan du finde vores diamantguide, og du kan desuden altid kigge forbi en af vores mange butikker, hvor vores medarbejdere står klar med god råd og vejledning, så du kan gå hjem med den perfekte ring til dig selv eller en du holder af.
 

Find et matchende diamantsmykke til din nye ring

En diamantring kan naturligvis stå for sig selv og være prikken over i’et til ethvert outfit, men for et helstøbt look kan du finde andre diamantsmykker, som passer til dine smukke diamantring. Tilfør lidt elegance med et klassisk diamantbesat tennisarmbånd, et smukt diamantvedhæng eller et par skønne diamant ørestikker. Valget er dit, men vi garanterer, at du nok skal komme til at funkle med disse smukke diamantsmykker.