Diamant Øreringe

Øreringe
View as Grid List

Varer 1-45 af 297

Page
pr. side
Set Descending Direction
View as Grid List

Varer 1-45 af 297

Page
pr. side
Set Descending Direction

Diamantøreringe

Er du på udkig efter smykket, der vil glæde enhver kvinde? Så behøver du ikke lede længere – diamantøreringe er nemlig den absolutte klassiker, og her går du sjældent galt i byen. Diamantøreringe fås i mange former og farver, så du kan finde dem, som passer lige til dine ønsker. Du finder øreringe i forskellige karakter og i forskellige materialer, så du kan gå på opdagelse i vores sortiment, og finde dine favoritter.
 
 

Klassiske og stilfulde øreringe

Diamantøreringe er et enestående smykke og en ægte klassiker, som burde findes i enhver kvindes smykkesamling. Hvis man ønsker sig et par helt klassiske øreringe, kan du finde den brillantslebne diamant fattet i en helt simpel ørestik. Ørestikkerne kan fås i flere forskellige karat, så du kan finde de par, som passer til dine ønsker. Udover de helt klassiske diamantørestikker finder du også andre typer øreringe med diamanter. Du kan eksempelvis finde diamantbesatte creoler eller ørestikker med forskellige motiver besat med diamanter. Det er derfor muligt at finde et par diamant ørestikker, der passer til mange forskellige kvinder. Du har desuden mulighed for at finde øreringe, der har et simpelt udtryk og derfor er særlig egnet til hverdagsbrug. Du finder også nogle mere prangende og iøjnefaldende øreringe, som med sikkerhed vil gøre alle jaloux, når du bærer dem sammen med et festligt outfit til årets mange forskellige seværdigheder.
 

Diamonds are forever

Som diamantfirmaet De Beers udtrykte i 1948, så er diamanter for evigt, og det er en af grundene til, at denne kostbare ædelsten er blevet så populær i smykkebranchen. De var især skyld i, at forlovelsesringen med diamanter vandt indpas, men diamantøreringe har også opnået popularitet gennem årene. Da diamanter er et enormt kostbart materiale, som er enormt hårdt, er det naturligvis også et materiale, som kræver omhyggelig behandling for at opnå dens skønhed – men så har du også en ædelsten, som kan følge dig for evigt. Selvom diamanter er et enormt hårdført materiale, kan de med årene godt blive matte og beskidte at se på. Du kan forsigtigt vaske smykket i varmt vand med en lille smule opvaskemiddel og børste det med en blød tandbørste. Derefter skyldes smykket og tørres med en blød klud. Det er dog vigtigt, at du ikke opbevare dine diamantsmykker sammen, da de sagtens kan ridse hinanden. Hvis du sørger for at passe godt på dine diamantsmykker, vil de kunne følge dig resten af livet, og de kan gå i arv i familien. Diamantsmykker er desuden et klassisk smykke, som vil falde i mange kvinders smag, så det er en sikker vinder, hvis du står og mangler inspiration til en helt særlig gave.
 

En prisklasse til alle

Diamantøreringe fås i mange forskellige prisklasser, så det er muligt at finde nogle, som egner sig til flere forskellige anledninger. Prisen er afhængigt af mærket, men typisk for diamantsmykker er, at jo større karat, jo højere en pris. Det er derfor blevet muligt for de fleste at investere i et diamantsmykke, da udvalget er stort, og du derfor finder øreringe og smykker i mange forskellige prisklasser.
 

Den helt unikke gave til kvinden i dit liv

Et par diamantøreringe går sjældent af mode, og det er gaven, som vil passe ind i enhver kvindes smykkesamling. Et par diamantøreringe kan være symbolet på jeres evige kærlighed, og det er en oplagt gave, der kan gives som morgengave dagen efter jeres bryllup. Et par diamantøreringe kan også være den helt perfekte bryllupsgave, når en af de større milepæle skal fejres. Uanset anledning vil et par diamantøreringe helt sikkert skabe glæde hos modtageren, og du vil være sikker på, at smykkerne kan følge vedkommende i rigtig mange år som symbol på jeres evige kærlighed.
 

Kontakt os, hvis du har nogle spørgsmål

Hvis du skulle sidde inde med nogle spørgsmål til vores sortiment af diamantøreringe eller mangler informationer, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Vores kundeserviceafdeling sidder klar ved telefonerne alle hverdage mellem 09:30-18:00 på 35 83 00 77 ellers kan du altid sende os en mail på aveny@kundeservice.dk, hvor vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt. Ønsker du at se smykkerne i virkelighed, kan du besøge en af vores butikker, hvor vores medarbejdere står klar til at hjælpe dig.