ClickCease

Vielses- og forlovelsesringe

Vielses- og forlovelsesringe
View as Grid List

29 varer

pr. side
Set Descending Direction
View as Grid List

29 varer

pr. side
Set Descending Direction
For de fleste er et bryllup den ultimative kærlighedserklæring, og vielsesringene er det symbol, som understreger den ægte kærlighed. Uanset hvilke type bryllup du ønkser, så anvendes vielsesringen som et unikt symbol på kærligheden mellem to mennesker. Inden den store dag, er det derfor vigtigt, at man har gjort sig nogle overvejelser omkring ønskerne til ens vielsesringe. Det er nemlig meget individuelt, hvordan man ønsker, at ens vielsesring skal se ud, men det er vigtigt, at man har overvejet det nøje, da ringen forhåbentlig vil følge dig resten af livet. 
 
Vielsesringen er en gammel tradition, og ringene var først og fremmest et symbol på den aftale, som man indgik i form af ægteskabet. I dag er det i højere grad for kærlighedens og romantikkens skyld, at man vælger sine vielsesringe. Vielsesringen et et smykke for livet, og det er derfor vigtigt at vælge det med omhu. Vælg derfor nogle ringe, som I tror, at I vil kunne lide nu men også 30 år ude i fremtiden. Mange vælger nogle relativt simple ringe i et solidt design, som ikke er alt for pragende. Om du er til det ene eller det andet, så kan du med garanti finde noget, som passer til jeres behov og ønsker lige her. 

Find jeres symbol på kærligheden 

Når du skal vælge symbolet for jeres kærlighed, er det væsentligt, at i finder et par vielsesringe, som i kan forestille jer at skulle have på de næste mange år. Først og fremmest er det væsentligt at tage stilling til, hvilket materiale, som i ønsker ringene i. Klassisk set er guldringe de mest anvendte, som vielsesringe, men hvis det ikke lige er jer, kan i også finde vielsesringe i både hvidguld, sølv og titanium. Når i har besluttet jer for, hvilket materiale, som i ønsker kommer næste skridt i beslutningsprocessen. Ønsker i blanke eller børstet ringe, med eller uden mønster og skal de være brede eller smalle? 
 
Vores udvalg gør det muligt for dig at finde ringen, som passer til dine personlige præferencer. Vi har nemlig et stort udvalg af ringe i forskellige materialer og designs, så du kan finde den helt rigtige ring til at symbolisere jeres kærlighed. Vi har alt fra helt simple ringe uden sten til mere iøjnefaldende ringe med brillanter, diamanter og motiver. Du kan derfor finde den unikke ring, som netop skal være symbolet på jeres kærlighed. 

Sæt dit eget personlige præg på dine vielsesringe

Mange vælger at få deres ringe graveret med navnet på sin udkårende samt bryllupsdatoen, og det er naturligvis også noget, som vi kan klare. De fleste af vores ringe kan graveres, så du kan få den tekst, som du ønsker i din ring. Du får derfor et helt unikt sæt ringe, hvor i selv kan sætte jeres personlige præg på ringene. 
Mængden af tekst, der er plads til afhænger naturligvis af ringens design, så det kan være en fordel at kigge ned forbi en af vores butikker. Her står vores medarbejdere klar til at vejlede jer, så i kan få ringe, som passer til jeres behov og ønsker.
 

Skal ringene matche?

Det har været tradition, at mange har haft vielsesringe, som matcher, men i dag er der flere og flere, som vælger unikke ringe. Det er desuden også væsentligt at overveje, hvorvidt vielsesringen skal matche kvindens forlovelsesring. Der er intet rigtigt og forkert, når det kommer til vielsesringe, så det er et spørgsmål om at mærke sig frem og finde ud af, hvad der føles rigtigt for jer. Når i vælger vielsesringe er det desuden vigtigt at tage jeres dagligdag med i overvejelsen. Det er nemlig en ring, der kommer til at følge dig i alle døgnets timer, og det er derfor væsentligt at overveje, hvilken betydning ringen vil få for din hverdag. Afhængigt af din profession kan det være nødvendigt at overveje, hvor iøjnefaldende ringen er. Hav derfor dette med i tankerne, når i vælger jeres ringe, så i er sikre på at have ringe, som også egner sig til jeres dagligdag.
 

Find den korrekte ringstørrelse

Ens ringstørrelse variere fra finger til finger og fra hånd til hånd, så det er derfor vigtigt, at i finder den rigtige størrelse til jeres ringe. Vi anbefaler at kigge forbi en af vores butikker, hvor i kan få målt jeres fingre. Der er flere aspekter, som kan påvirke målene på din fingre blandt andet kan det påvirkes af varmen, nogle former for medicin eller graviditet, og det er derfor vigtigt, at i får foretaget de korrekte mål og her kan i få kyndig vejledning af en af vores medarbejdere i en af butikkerne.
 

Få kyndig vejledning og en ring for livet 

Vi står klar til at vejlede dig, når i skal vælge jeres vielsesringe. Hvis du ønsker at se ringene inden du køber dem, vil vi anbefale jer at kigge forbi en af vores mange butikker i Storkøbenhavn. Her kan en af vores mange medarbejdere hjælpe jer videre i processen.