Hvidgulds Ringe

View as Grid List

Varer 1-45 af 240

Page
pr. side
Set Descending Direction
View as Grid List

Varer 1-45 af 240

Page
pr. side
Set Descending Direction

Underspillet luksus

En ring i hvidguld er et smukt smykke, som kan følge dig hele livet. En hvidguldsring er et klassisk og elegant smykke, der fås i et utal af forskellige varianter, så du kan finde en, der klæder enhver kvinde. Hvidguldsringe fås i mange forskellige prisklasser og er derfor en oplagt gave ide. Ringene er underspillet luksus og perfekt til kvinden, der foretrækker diskrete ringe, som med fordel kan bruges til hverdag. 
 

Et holdbart materiale

Hvidguld er et populært materiale, og det er typisk anvendt til klassiske smykker. Hvidguld er en legering af guld og et andet metal, hvor der oftest bruges sølv. Ved denne kombination får du et slidstærkt materiale med en flot blank overflade, som holder sig skinnende i mange år. Hvidguld har en meget speciale og enormt skøn blank overflade, som du ikke ser hvis du vælger et andet materiale. Med en hvidguldsring er du sikker på, at du får et slidstærkt smykke, som vil holde dens smukke overfladelook i mange år. Hvidguld står godt til diamanter og ædelsten, hvis du ønsker et eksklusivt look.
 

Klassiske allianceringe 

I hvidguld finder du vores smukke allianceringe prydet med zirkonia, diamanter og andre smukke ædelsten. En alliancering er et skønt smykke, der kan følge dig hele livet og flere af vores ringe kan med tiden udvides med flere skønne sten. Allianceringen er en ideel gave ide, som kan glæde kvinder i mange aldre. Det er desuden en ring, som kan bæres hele livet og i takt med årene, kan du vælge at få sat flere sten i din ring for at markere vigtige mærkedage i dit liv. 
 

Skønne ædelsten

Her på siden finder du hvidguldsringe prydet med det smukkeste ædelsten. I vores sortiment finder du alt fra den helt klassiske diamant til smukke farverige ædelsten så som ametyster, safirer og rubiner. En stenbesat hvidguldsring sikrer, at ædelstenen altid vil være i fokus. Når du vælger en ring i hvidguld, er du sikker på at få et smykke der er tidløst, og det vil forblive moderne i rigtig mange år. Ringe i hvidguld er populære blandt kvinder, som ikke er til almindeligt guld, men stadig gerne vil have egenskaberne fra guldet.
 

Kvalitets smykker til enhver anledning

Med smykker i hvidguld er du sikker på, at du får et smykke af høj kvalitet, der kan følge dig i mange år. Vi har naturligvis mange forskelligartet smykker lavet i hvidguld, og du finder vores egne designs samt anerkendte mærker i vores sortiment. Det er derfor muligt at finde helt klassiske smykker i hvidguld samt smykker, der tager afsæt i tidens trends. Vores sortiment gør det muligt at finde smykker, der passer til enhver anledning og i enhver prisklasse. Hos os får du altid 14 dages returret, og hvis du har brug for hjælp kan du altid kigge forbi en af vores 6 butikker i Storkøbenhavn eller kontakte vores kundeservice.