ClickCease

Ringe

Ringe
View as Grid List

Varer 1-45 af 934

Page
pr. side
Set Descending Direction
  1. Aveny - Brillant Ring - 14 Karat Guld
    Aveny - Brillant Ring - 14 Karat Guld
    As low as 2.995 kr Regular Price 4.550 kr
View as Grid List

Varer 1-45 af 934

Page
pr. side
Set Descending Direction
Uanset om du er på frierfødder, eller du bare mangler en smuk ring til din egen smykkesamling, så har Aveny et stort udvalg klar til dig. Vores kategori af ringe dækker over guldringe, sølvringe, ringe med brillanter eller sten. Uanset lejlighed og anledning, så har vi helt sikkert den ring, som du går og leder efter. Hvad smykker og ringe angår, så er der stor forskel på smag, og derfor forsøger vi at tilbyde forskellige fingerringe, så det er muligt at finde noget, uanset hvilken stil du er til.
 
Dog er der ingen tvivl om, at det med smykker er muligt virkelig at udtrykke en personlig stil. Nogen kan godt lide at pynte sig med mange ringe på hænderne, imens andre foretrækker et mere simpelt og enkelt look. Om du er til det ene eller det andet, så siger smykker noget om, hvem du er som person. Det er derfor en vigtig accessory, hvis du gerne vil udtrykke noget helt bestemt, og er du vant til at gå med ringe, så føler du dig sikkert helt nøgen uden, fordi det er så vigtig en del af dit look.
 

Stort udvalg af flotte fingerringe

Vores udvalg af ringe her på siden er stort og varieret, uanset om du er til noget prangende eller ej. Vi har både allianceringe, rosetringe, blomsterringe og mange andre typer. Smukke smykker passer til alle former for anledninger – både til en dag på kontoret, familiefødselsdagen, byturen eller bryllupsdagen. Men måske er det lidt forskelligt, hvilke smykker du bruger hvornår? Til hverdag er det højst sandsynligt lidt mere nedtonet, end når du skal ud lørdag aften. Og derfor gælder det om at have nogle forskellige ringe liggende i smykkeskrinet. Har du en ide om, at din næste ring skal udstråle noget eksklusivt, men har du ikke rigtig råd til at købe en ægte diamantring, så overveje en ring med zirkoner. Medmindre du er ekspert, så kan det være ret svært at se forskel på diamanter og zirkoner. Til gengæld er ringe med zirkoner en noget billigere løsning, og det kan derfor sagtens være, at du kan ”nøjes” med en sådan ring. Det kan selvfølgelig også være, at du nægter at gå på kompromis, og i så fald finder du selvfølgelig masser af diamantringe her på siden.
 
Med fingerringe er det nemt at pifte dit outfit op og tilføre lidt ekstra kant til din stil. Er du vild med smykker, så overvej at kigge forbi vores side med øreringe også. Så kan du finde et par øreringe, der matcher din ring og skabe et lækkert og gennemført look. Hvis du er på jagt efter en gave til hende, du holder af, så er smykker som regel altid et hit. Det er en personlig gave, som vedkommende altid vil forbinde med giveren, og derfor er det sjældent, at et smykke ikke vil falde i god jord.
 

Ringe med en særlig betydning

Du kender det sikkert selv – hvis du nogensinde har modtaget en ring i gave, så ved du også, at det betyder noget helt særligt. Og det er ikke kun, hvis det er din kæreste, du modtager den fra. Også fra veninder og forældre er en ring en type gave, der symboliserer kærlighed og som derfor helt sikkert betyder noget for både giveren og modtageren. Engang var en ring et sådan smykke, som man kun bar, hvis man enten var forlovet eller gift, og så skulle den selvfølgelig sidde på den helt rigtige finger. Dette gælder stadig, men i dag behøver en ring ikke nødvendigvis være et signal om civilstatus, og mange kvinder kan godt lide at bære ringe på både den ene og den anden finger. Uanset hvad du er til, så er det vigtigt at du vælger nogle ringe i god kvalitet. For når de sidder der på fingeren, så er de meget udsatte i forhold til slid, og de bliver hurtigt grimme, hvis det er en dårlig kvalitet. Vil du derfor gerne sikre dig, at dine ringe holder sig pæne længst muligt, så gælder det om at udvælge dem nøje – god kvalitet er ikke altid lig med høje priser. Vi har nemlig et stort udvalg af ringe i god kvalitet til særdeles fordelagtige priser.
 

Smukke ringe til alle kvinder

Du behøver ikke være en bestemt type kvinde for at gå med ringe. Ringe er for alle typer kvinder ikke mindst fordi, at de findes i et væld af forskellige designs og stilarter. Hvad end du kan lide et råt look, foretrækker noget klassisk, eller måske kan lide det lidt alternativt, så kan du finde ringe, der matcher den, du er. Det kan også være, du leder efter en statement ring? En statement ring er et mindre kunstværk i sig selv. Det er typisk en ring, der er lidt stor, eller som på anden måde skiller sig ud enten med farverne eller formerne. Det kan selvfølgelig være individuelt, hvornår man synes en ring er noget helt særligt, men en statement ring kan være en rigtig god måde at tilføje noget kant til din stil. Du kan sammensætte dine ringe præcis, som du har lyst til. Køber du nogle enkle, spinkle ringe, så kan det være flot at sætte flere af dem på samme finger. Jo flere ringe du har på den samme hånd, desto stærkere bliver udtrykket.
 

Elsker du smykker lige så meget som os?

Her er vi vilde med smykker, og ikke mindst ringe. Og hvis du har det på samme måde, så vil du sikkert glæde dig over at se vores store udvalg af guldringe og sølvringe her på siden. Vi har smykker fra en bred skare af dygtige designere og brands, heriblandt Alexander Lynggaard, der tilbyder et helt særligt udvalg af unisex smykker. Det er altså smykker til både mænd og kvinder i helt unikke designs, som du ikke finder magen til andre steder. Nordahl Jewellery laver nogle utroligt flotte og feminine smykker i både guld, rosaguld, sølv, forgyldt sølv og rhodineret sølv. Her er de forskellige designs enkle og klassiske. Lund Copenhagen er også et rigtigt godt bud. Herfra finder du smykker med lidt mere kant i form af skæve former og unikke vedhæng. Hver især designer og producerer de enestående smykker af høj kvalitet i mange forskellige udtryk og materialer. Dyk derfor ned i vores fortryllende univers af smukke og enestående ringe i dag og lad dig inspirere. 
 
Husk vi tilbyder gratis levering, når du handler for over 300kr, og du har altid 14 dages returret. Du er naturligvis også altid velkommen til at kigge forbi en af vores fysiske butikker i nærheden af København, hvis du gerne vil se vores smykker på nært hold og eventuelt prøve dem, inden du bestiller. Vi står altid klar til at tage imod dig og din bestilling, uanset hvordan du vælger at handle hos os.