Øreclips

View as Grid List

10 varer

pr. side
Set Descending Direction
 1. Georg Jensen - Moonlight Grapes Øreklips - Sort Sølv
  Georg Jensen - Moonlight Grapes Øreklips - Sort Sølv
  1.375 kr
 2. Georg Jensen - Moonlight Grapes Øreklips - Sort Sølv
  Georg Jensen - Moonlight Grapes Øreklips - Sort Sølv
  3.200 kr
 3. Georg Jensen - Moebius Øreklips - Sølv
  Georg Jensen - Moebius Øreklips - Sølv
  1.975 kr
View as Grid List

10 varer

pr. side
Set Descending Direction

Elegante øreringe til dig uden huller i ørene

Der er flere, som af den ene eller anden årsag ikke har eller ønsker at have huller i ørene. Der er intet galt med ikke at have huller i ørene, og det betyder heller ikke, at du ikke kan udsmykke dig med flotte øresmykker. Der findes nemlig øreclips, som er en type af øreringe, som kan bæres uden, at du har hul i ørene. Øreclips består af et motiv på fronten og en clips, som sættes rundt om øret og lukker tæt på bagsiden. Øreclips er derfor egnet til både børn, som endnu ikke har fået huller i ørene, men også kvinden, som ikke ønsker det.
 

Øreclips til hverdag og fest

Et par øreclips kan være med til at fuldende ethvert look, og du finder naturligvis øreclips, som både er egnet til fest og til hverdag. Et par øreclips vil helt naturligt vække opmærksomhed, og du kan bruge dem til at skabe et elegant look. Vi sørger naturligvis for at have en forskelligartet udvalg af øreclips, så du finder nogen, der med fordel kan bæres til hverdag. Du finder også iøjnefaldende øreclips, der med sikkerhed vil være festens midtpunkt og sørge for, at du får alvor, skiller dig ud til den næste festlige anledning. I vores sortiment finder du øreclips i flere forskellige materialer og med en masse forskellige motiver. Du kan derfor finde noget, som passer til dine præferencer og din personlige stil.
 

Find smykker, der komplimenter dine nye øreclips

Et fuldendt look kræver som regel mere en et enkelt smykke, så du kan med fordel kaste blikket på nogle af vores andre smykkekategorier, hvis du er på udkig efter flere smykker til din samling. Uanset alder, så kan du med en halskæde tilføre noget unikt til dit smykkelook. Halskæder fås nemlig i et væld af former og farver, og det er desuden muligt at købe mange vedhæng løst, så du kan kombinere dem på kryds og tværs. Find en helt simpel halskæde, som du kan gå med hver dag eller forelsk dig i en af vores mange betagende halskæder med smukke motiver og farverige smykkesten. Dine nye øreclips kan også bringes til live med nogle smukke armbånd og armringe rundt om dit håndled. Et smukt armbånd kan sige meget om din personlighed, og kombineret med et par øreclips, er du sikker på at stå skarpt uanset anledning.
 

Bestil dine smykker hjemme fra sofaen

Vi vil gerne gøre det så nemt for dig som muligt, når du skal udvide din smykkesamling. Du kan sidde hjemme i din egen sofa og ligge alt, du ønsker dig i din kurv, og når du har gennemført ordren, sørger vi for at sende smykkerne til dig. Så slipper du for at skulle stresse rundt i butikkerne, men kan gøre det helt i dit tempo. Vores kundeservice sidder desuden klar til at hjælpe dig alle hverdage mellem 09:30-18:00, hvis der skulle opstå nogle spørgsmål omkring din bestilling. Nemmere kan det ikke blive.