ClickCease

Øreringe

Øreringe
View as Grid List

Varer 1-45 af 1518

Page
pr. side
Set Descending Direction
  1. Aveny - Blad Ørestikker - 8 Karat Guld
    Aveny - Blad Ørestikker - 8 Karat Guld
    Special Price 995 kr Regular Price 1.868 kr
  2. Aveny - Blad Ørestikker - 8 Karat Guld
    Aveny - Blad Ørestikker - 8 Karat Guld
    Special Price 995 kr Regular Price 1.798 kr
View as Grid List

Varer 1-45 af 1518

Page
pr. side
Set Descending Direction

Øreringe

Er du vild med smykker, så er øreringe sikkert en fast del af dit look til både hverdag og fest. Der er ingen tvivl om, at smykker udgør en vigtig del af helhedslooket og derfor er en vigtig accessory. Ønsker du en nedtonet stil til en dag på kontoret, så foretrækker de fleste kvinder diskrete smykker, der hverken er for store eller for prangende. Til gengæld er det helt lovligt at give den gas til en aften i byen, for her kan de rette smykker for alvor udtrykke et personligt statement. Her på siden finder du vores udvalg af øreringe, og det er også en oplagt mulighed for at købe øreringe til den, du holder af, eller blot forkæle dig selv. Et flot sæt øreringe kan virkelig pifte stilen op og sætte et smil på enhver kvindes læber. Vi tilbyder et bredt sortiment af øreringe, så tjek vores side ud og forelsk dig i kvalitetssmykker. Vores øreringe kommer i mange forskellige materialer, former og stilarter, og det er derfor muligt at finde nogen, der passer til både en casual striktrøje og nogen, der er perfekte til festkjolen. Uanset om du er til creoler, ørehængere, ørestikker eller noget helt fjerde, kan du helt sikkert finde det i vores sortiment.
 
Øreringe er en ting, der har eksisteret i mange tusinde år, og i gamle dage blev de sammen med andre typer smykker brugt til at sende et kulturelt eller socialt signal, for at understrege en eller anden form for rang. Efterfølgende har smykker også haft flere forskellige religiøse betydninger, og det må altså siges, at øreringe igennem tiderne har haft mange formål. I dag bæres de primært som en accessory, der understreger den individuelle stil, og det er efterhånden de færreste, der ikke har fået lavet huller i ørerne. Selv helt små piger får hurtigt en interesse for det og vil have øreringe i ørerne, ligesom moderen eller søsteren.
 

Guldøreringe

Vi har et stort udvalg af øreringe i forskellige materialer. Dykker du ned i vores udvalg, vil du finde både små ørestikker og større ørehængere i mange forskellige former og designs. Vælg for eksempel et par med zirkonia, ferskvandsperler eller diamanter i enten 8 eller 14 karat guld. Men ud over guldøreringe finder du også et væld af øreringe i både hvidguld, forgyldt sølv, sølv og rhodineret sølv. Det er derfor muligt at finde lige præcis de øreringe, der bedst passer til dig og din stil, uanset om du er til det helt klassiske eller ej. Vores øreringe fås nemlig i forskellige stilarter, men det betyder dog ikke, at du kun skal gå efter en bestemt stil. Ofte kan det være utrolig flot at mikse både materialer og stilarter, så hold dig derfor ikke tilbage med at tænke kreativt, når du vælger smykker her fra siden. De mange gode tilbud gør, at du måske får råd til lidt ekstra, så slå dig endelig løs. Det forholder sig normaltvist sådan, at guldøreringe er dyrere end sølvøreringe, og for mange er guld derfor lidt mere eksklusivt. For andre handler det mere om, at man synes det ene er pænere end det andet, men det kan også være, du er til begge dele, og så er det også helt tilladt at mikse.
 

Vælg de rette øreringe

Måske er der en bestemt stilart, du plejer at gå efter, når du vælger øreringe, eller måske er din smag så bred, at du har lidt af hvert til at ligge i smykkeskrinet derhjemme. Uanset hvad, så kan du finde det, du søger hos Aveny. Vi har både hænge øreringe, ørestikker og creoler. Mange af vores øreringe kommer med sten, zirkonia, diamanter og brillanter, men du kan naturligvis også finde dem helt fri for den slags. Hvis du er en af de kvinder, der er vild med at gå med smykker, så har du sikkert allerede et væld af vælge imellem derhjemme, og kan sjældent få nok. Når du ikke har øreringe på, fordi du ved et tilfælde kommer til at glemme det i farten om morgenen, så føler du dig sikkert helt nøgen, da du er så vant til at bære smykker. For mange kvinder er smykker lige så vigtigt en del af looket, som håret er – og vi ved alle, hvordan det er at have en dårlig hårdag.
 

Skab din egen stil med smukke øreringe

Hænge øreringe eller ørestikker – med de rette øreringe kan du udstråle lige præcis det, du føler for i dag. Måske har du mest lyst til at være casual og afdæmpet, og hertil er et par diskrete ørestikker helt perfekte. Har du til gengæld nogle dage, hvor du føler, at du har god energi og bare er flyvende, så kan det være, du har mere lyst til at sætte lidt skrald på stilen, og hertil vil et par store hænge øreringe være oplagte. Du kan nemlig sagtens gå med store øreringe til daglig. Det behøver ikke være en ting, du kun bruger i festlige sammenhænge. Det hele handler om, at du skal udstråle din personlige stil, og her er det meget individuelt, hvordan man føler sig bedst tilpas med de smykker, man bærer.
 

Kvalitetssmykker hos Aveny

Når du køber øreringe, så er det ikke kun prisen og designet, der er afgørende. Det er også vigtigt, at du får købt nogle øreringe i en god kvalitet, som du kan bruge i årevis uden, at de bliver grimme på grund af slid. Selvfølgelig er øreringe ikke de smykker, der er mest udsat for slidt, eftersom de blot sidder i øret og ikke berøres af ret meget andet end dit hår. Dog vil øreringe i en dårlig kvalitet stadig hurtigere falme eller blive misfarvede. Derfor anbefaler vi dig naturligvis at købe dine øreringe og andre smykker her hos os. Her får du nemlig altid øreringe i en god kvalitet, også selvom du ikke vil bruge en formue.
 
I vores onlineshop finder du flotte kvalitetssmykker til gode priser. Ikke nok med øreringe, så har vi også et bredt udvalg af både armbånd, halskæder, ringe og meget andet. Her kan du altså blive helt klar til weekendens kommende begivenheder med skinnende accessories. Har du lyst til at kigge forbi en af vores fysiske butikker, så er du naturligvis også altid velkommen til dette. Vi har flere butikker i Københavnsområdet. Bag Aveny står et dygtigt hold af erfarne urmagere og guldsmede, og du kan derfor altid være sikker på at modtage et produkt af høj kvalitet, når du handler her på siden. Find dine nye diamant øreringe, guldøreringe eller sølvøreringe hos os. Vi glæder os til at tage imod din ordre. Når du bestiller for 300kr., sørger vi desuden for at sende din ordre kvit og frit, og du har altid 14 dages returret.