Stjernetegns Smykker

View as Grid List

33 varer

pr. side
Set Descending Direction
View as Grid List

33 varer

pr. side
Set Descending Direction
Stjernetegnet er et motiv, der har vundet indpas indenfor smykkeverden, og du finder flere mærker, som har forelsket sig i stjernetegnene og designet deres udgave af det perfekte stjernetegnssmykke. Hvert enkelt stjernetegn er forbundet med ét af de fire klassiske elementer, vand, ild, jord og luft. Der findes i alt 12 stjernetegn, og de er fastlagt ud fra den bange, som jorden har om solen. Deres navne stammer fra de urgamle stjernebilleder, som du kan identificere på nattehimlen. I vores sortiment finder er der flere forskellige versioner af hvert enkelt stjernetegn, så du kan finde et, der passer til din personlige stil.
 
Uanset dit stjernetegn, kan du finde flere varianter her hos os.
 
Er du i tvivl om dit stjernetegn, kan du finde du finde datoerne nedenfor
 
Vandmand - 20. Januar - 18. Februar
Fisken - 19. Februar - 19. Marts
Væderen - 20. Marts - 19. April
Tyren - 20. April - 20. Maj
Tvillingen - 21. Maj - 20. Juni
Krebsen - 21. Juni - 21. Juli
Løven - 22. Juli - 22. August
Jomfruen - 23. August - 22. September
Vægten - 23. September - 22. Oktober
Skorpion - 23. Oktober - 21. November
Skytten - 22. November - 21. December
Stenbukken - 22. December - 19. Januar
 

Gaven til konfirmanden

Stjernetegnssmykker er en personlig gave, der egner sig til flere anledninger, og det er helt perfekt til konfirmationen, da du kan forære modtageren et personligt smykke, som de kan bruge resten af livet. Stjernetegnsmotivet er klassisk samtidig med, at du finder udgaver der følger tidens trends. Når du bestiller på vores webshop, sørger vi naturligvis altid for at sende en smykke æsker, som er klar til at blive pakket ind. Så bliver det ikke meget nemmere.
 

Bliv inspireret til dit næste smykkekøb

Vi har over 60 års erfaring i branchen, og vores passionerede medarbejdere, står altid klar til at svare på spørgsmål omkring vores store udvalg. I vores butikker finder du altid et bredtfavnende sortiment med klassiske og velkendte mærker, nyetablerede mærker samt vores egne smykker. Det er derfor muligt at finde et væld af kvalitetssmykker til kvinder i alle aldre. Kig forbi en af vores 6 butikker, hvor vores medarbejdere kan hjælpe dig med at finde lige det, du drømmer om.